*HRS*Curtis Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 cau lidi..srry nevedel jsem kam dat toto tema........mam problem,kdyz sem chtel neco prekonvertovat tak to slo v poho,ale najednou to nejde...pise to '' Zacinam druhy pruchod...prosim pockejte '' a vubec to nefachci :!: :!: :!: nevite co stim??:blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 Bud trochu konkretnejsi nejak extra sem te nepochopil ... nejak takhel sjem to pochopil rikas ze si konvertoval Video??do psp slo ti to a ted ti to nejde? prekonvertovat nebo jak?...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *HRS*Curtis Odesláno Září 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 Bud trochu konkretnejsi nejak extra sem te nepochopil ... nejak takhel sjem to pochopil rikas ze si konvertoval Video??do psp slo ti to a ted ti to nejde? prekonvertovat nebo jak?...:) noo presne...ted mi to nejde konvertovat ..........kdyz to chci prekonvertovat , tak mi to pise '' Zacinam druhy pruchod....prosim pockejte '' no a nic se nedeje:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 Co pouzivas za program na konvertovani filmu .... a to chces jako nejakej Film? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *HRS*Curtis Odesláno Září 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 Co pouzivas za program na konvertovani filmu .... a to chces jako nejakej Film? :) jenomze ja nechci film :roll: ale videa ktery sem si stahnul z youtube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lamster Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 jenomze ja nechci film :roll: ale videa ktery sem si stahnul z youtube dobry :D ale este si mi nerekl pres co to konvertujes jinac si zkus najit jinej program na prekonvertovani...zkus tenhle pres ten by ti to melo jít...http://www.bestvistadownloads.com/software/t-free-a-one-psp-video-convertor-download-lojlwbwd.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *HRS*Curtis Odesláno Září 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 dobry :D ale este si mi nerekl pres co to konvertujes jinac si zkus najit jinej program na prekonvertovani...zkus tenhle pres ten by ti to melo jít...http://www.bestvistadownloads.com/software/t-free-a-one-psp-video-convertor-download-lojlwbwd.html konvertuju to v PSP Video 9 zkusim to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 el.samuel Odesláno Říjen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2009 skus xilisoft ten fahci v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
*HRS*Curtis
cau lidi..srry nevedel jsem kam dat toto tema........mam problem,kdyz sem chtel neco prekonvertovat tak to slo v poho,ale najednou to nejde...pise to '' Zacinam druhy pruchod...prosim pockejte '' a vubec to nefachci :!: :!: :!:
nevite co stim??:blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts