EpiC1468621732 Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 caute vsetci...mam taky problem v nfs Most Wanted na psp... zacnem sutazit a sem tam ma taha do lavej strany...a dost mki to prekaza...bo idem na rovine a ma to stoci do lava a spravim bUUUUUUUUUUUm BaaaaaaaaaaaaaaC a zatial ma vsetci obehnu...je to podla mna bug alebo take nieco...bo pri inych hrach mi to nerobi... stretol sa uz aj niekto iny s tym co mam ja? alebo poradte ako tento shit vyriesit diky moc za rady;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 hraješ to na analogu nebo na šipkách?pokud na analogu tak to tak dělalo i mně tka sem to hrál na šipkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Září 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 ved to mozes hrat na obidvoch zaroven...nie je tam nastavenie ci chces hrat na analogu alebo sipkach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
razor Odesláno Září 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2008 ale já pokud sme hrál an analogu tka se mi ot nikdy nevyrovnaloa zatáčelo to buď doprava nebo doleva tak to hraju na šipkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.