L053r Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Zdravim chci se zeptat jak funguje zapnutí přímo headsetu do x-360 jak zapojím do ovladače ale zvuk nejde ale když dám zvuk naplno je slyšet šumění, ještě mě napadlo jestli to nezaznamenává zvuky ze hry a jenom na live chat atd.. Předem díky za odpověd :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 myslim si že musíš mít origo sluchátka nebo redukci, ale taky by mě to zajímalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Září 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Já mám origo sluchátka a nevím jestli jde redukce micro jack > jack 3,5mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 origo je jenom na kecání ... musel bys zvlášť zapojit sluchátka do TV + mikrák do ovladače ale je to na h**** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 musel bys zvlášť zapojit sluchátka do TV + mikrák do ovladače ale je to na h**** jestli myslíš s délkou kabelů tak to není problém;) :arrow: http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.jsp?bpath=Kabely\Audio&stockitem_in_pathscr_pagesize=25 pokud dotycnemu nevadi jeden delsi kabel az k TV tak bez problemu ne?:)zapojis sluchatka do prodluzky a jedes xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 L053r Odesláno Září 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Jo díky za informace. Můžete LOCK ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
L053r
Zdravim chci se zeptat jak funguje zapnutí přímo headsetu do x-360 jak zapojím do ovladače ale zvuk nejde ale když dám zvuk naplno je slyšet šumění, ještě mě napadlo jestli to nezaznamenává zvuky ze hry a jenom na live chat atd..
Předem díky za odpověd :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts