modry.neon Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 je nejaka moznosta narvat do psp cestinu?? videl jsem nekde na netu obrazky kde je psp v cestine tak me zajima jestli to je pravda nebo ne.dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kgsws Odesláno Leden 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2007 no jo musi se to umět a neni to jen tak ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pener Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 skvělá odpověď ... zvlášť pro každýho co by to chtěl zkusit... :lol: :lol: :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 zkouset se mi to moc nechce, jako ne ze by tam ta cestina byla uplne nutna ale je to fakt psycho. mam psp teprve chvili tak se do toho moc montovat nebudu.ja jenom kdyby treba nejaka instalacka nebo tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pener Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 já jsem kdysi někde zahlédnul program na vytváření magazínů nebo prezentací na formát PSP , NEMÁ S TÍM NĚKDO ZKUŠENOST ??? nebo něco jako Poznámkový blok či Word , dalo by se PSP využívat jako PDA nebo notebok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Leden 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 nevim ja tam mam "jakoby windows" a tam mam vsechno takze fklidu. je tam poznamkovy blok,nejake hry, adresar a tak celkem paradni vecicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 myslíš to jak se spouští přes Internet Browser ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 musite prepisat topmenu_plugin.rco v nejakom editore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Čeština je hroznej jazyk, úplně se za ní stydím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Leden 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 myslíš to jak se spouští přes Internet Browser ?? jn presne tohle myslim.pres browser,mam tam vistu a parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 musite prepisat topmenu_plugin.rco v nejakom editoretoto nedoporucujem,takto som si zo svojho psp urobil tehlu s nazvom "Semi Brick" tady je dokaz: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lama-t Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 No ja myslim ze cz na psp je urcite videl sem uz spoustu cestin do psp her Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Leden 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 No ja myslim ze cz na psp je urcite videl sem uz spoustu cestin do psp her tjn ale kde ji sehnat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 david_nh123 Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 A NA JAKE HRY JSOU ČEŠTINY?A KDE SE DAJI STAHNOUT? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pener Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 pro mě je to novinka , ale zahrát si třeba METAL GEAR SOLID ASPOŇ S TITULKAMA by bylo boží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 musite prepisat topmenu_plugin.rco v nejakom editoretoto nedoporucujem,takto som si zo svojho psp urobil tehlu s nazvom "Semi Brick" tady je dokaz: ty nie si ZezMonkei, a to video neukazovalo poskodene topmenu_plugin.rco .... toz tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
modry.neon
je nejaka moznosta narvat do psp cestinu?? videl jsem nekde na netu obrazky kde je psp v cestine tak me zajima jestli to je pravda nebo ne.dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts