wolfboy Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Skoušel jsem s formátovat ,ale píše že tam nic není (skoušel jsem cmd,formát v psp a v pc) Pujde s tim ještě něco udělat nebo už do sloužila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Skoušel jsem s formátovat ,ale píše že tam nic není (skoušel jsem cmd,formát v psp a v pc)Pujde s tim ještě něco udělat nebo už do sloužila Skousel jsi to v nejake ctecce? A jestli je fake tak se nediv :) Jestli ne reklamace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 zkus to preformatovat pomoci mspformat.exe co byl u starsich DC (V-5) mozna ti to pomuze. Kdyz ne tak reklamace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wolfboy Odesláno Září 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 xD nejde svina , i tak velice děkuji :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GodsPower Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 je to jasnej fakeeeee ,,, s tim si nelamej hlavu bud reklamovat nebo otevrit okno a nejdal vyhodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 je to sony ne ? zkus to reklamovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mazik Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 lol taky sem mel takovy problem ze to vubec necetlo pockal sem 2 dny a pak najednou jela sem cumel jak nwm co (byla to sonka) auz se mi to stalo i se starsi a tu sem roztrhl a vyhodil (mozna ze by potom taky jeste jela) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wolfboy
Skoušel jsem s formátovat ,ale píše že tam nic není (skoušel jsem cmd,formát v psp a v pc)
Pujde s tim ještě něco udělat nebo už do sloužila
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts