Th3answer Odesláno Únor 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2007 Mužete mi pls poradit. Vždy když jsem spustil ten updatemaker tak se mi vyplo psp(ikdyž sem ho měl v nabiječce).Tak jsem si stahl ten turboinstaller, a při spuštění upd na 3.03 OE-A se mi to taky vyplo.Zkoušel jsem to asi 5x a pokaždy to zdechlo. nevite co s tim??? :?: máš nabitou baterku na víc než 75%? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord sattan Odesláno Únor 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2007 měl jsem ji na 80%... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Červenec 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2007 mohu jit na 3.03oe z 3.30oe? a jak mam spustit oeupdatemaker kdyz je to jen slozka(jmenuje se spravne oeupdmaker) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krocanoha Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Nevíte jestli to funguje i na 2.81??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
popoprdie Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Nevíte jestli to funguje i na 2.81??? jestli mas origo FW tak ne musis Pandorou 8) bud na 1.50 nebo na M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2008 Nevíte jestli to funguje i na 2.81??? Uz jsem ti odpovidal tady. Musis nejdriv downgradovat na fw 1.50 (psal jsi ze GTA LCS s updatem na 2.00 mas, v tom pripade pouzij tenhle downgrader. jestli mas origo FW tak ne musis Pandorou 8) bud na 1.50 nebo na M33 Proc pandoru kdyz ma takhle nizkej fw a zaroven GTA na DG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krocanoha Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Uz jsem ti odpovidal tady. Musis nejdriv downgradovat na fw 1.50 (psal jsi ze GTA LCS s updatem na 2.00 mas, v tom pripade pouzij tenhle downgrader.Proc pandoru kdyz ma takhle nizkej fw a zaroven GTA na DG? Tak sem to zmáknul dík za radu. Ale mam problem, když spustim hru tak mi to napíše: The game could not be started (80020321). Poradte pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 Tak sem to zmáknul dík za radu. Ale mam problem, když spustim hru tak mi to napíše: The game could not be started (80020321). Poradte pls Jakej mas ted fw? Pokud mas porad jen 3.03 OE, updatni na 3.52 M33-3 a z nej pokracuj treba na nejnovejsi 5.00 M33. Potom si nastav ve VSH menu u volby UMD ISO Mode ovladac SONY NP9660 - potom ti pujdou hry bez UMD v mechanice ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krocanoha Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2008 No ted mam 3.03OE-A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.