L053r Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 Zdravím chci se zeptat jestli jde nahrávat z televize přes x-360 normal programy jako nova, čt1,čt2 v nějakou časovou dobu je tam nějaká možnost ale moc dobře jsem to nepochopil. Předem díky :roll: :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2008 pokud vím tak ne (xbox není ps3) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 Xko nemá ani vstup na televizní vysílání, takže nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 sry za offtopic ale budu si kupovat ps3 a ma ps3 tuhle funkci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 sry za offtopic ale budu si kupovat ps3 a ma ps3 tuhle funkci? Nevíme čeká se až bude v prodeji Play TV modul, vlastně nikdo neví co z toho co slíbilo Sony bude fachčit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 heksa Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 dneska vyslo na PSN nejaky demo PlayTV hned jak pridu domu tak to skusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 dneska vyslo na PSN nejaky demo PlayTV hned jak pridu domu tak to skusim To spíš nějaký trailer, to není soft to je hardware pro PS3. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 off topic? jsem hodnej tak nic nebude ... LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
L053r
Zdravím chci se zeptat jestli jde nahrávat z televize přes x-360 normal programy jako nova, čt1,čt2 v nějakou časovou dobu je tam nějaká možnost ale moc dobře jsem to nepochopil.
Předem díky :roll: :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts