jak.to Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 čus....hele je tu někdo kdo jezdí na Bmx a je z Prahy?:D...první otázka...a druhá jaký kolo do 5 tisíc by ste doporučili začátečníkovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rohlyk Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Jezdim sice Freestyle na MTB, ale jedno ti řeknu 100% Kolo do 5K si nekupuj ani na ježdění do krámu pro rohlíky. Navíc jediný BMX do 5k co seženeš je nějáký z Tesca :) Možná to zní blbě, ale čím větší začátečník, tím lepší by měl mít kolo aby vydrželo všechny ty "první pokusy". V tomhle mi můžeš věřit... Začátečníci sou nejvěčí zabijáci kol (vim o čem mluvim :cheesygrin:). V dnešní módě BMX se helmy ani chrániče nenosej, takže si to stejnak asi k srci nevezmeš. :cry: Pokuď nechceš jenom vyskakovat a sjíždět obrubník tak je helma a chránítka základ... Nemít chrániče tak bych měl tak o 33 zlomenin nohy víc :?. Nebejt helmy, kterou mám už druhou (první se rozlámala když sem sletěl na držku :roll:) tak tu asi nejsem... Moje rada: Našetři víc a nos chránítka! :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jak.to Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Hej paráda....:D:D:D....no ale spíš na začátek náký levný ne?..xD...právě proto že bude hned rozflákaný..xD...jj helma atd. je základ...taky vim:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.