jak.to Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Odesláno Září 12, 2008 čus....hele je tu někdo kdo jezdí na Bmx a je z Prahy?:D...první otázka...a druhá jaký kolo do 5 tisíc by ste doporučili začátečníkovi Citovat
Rohlyk Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Odesláno Září 13, 2008 Jezdim sice Freestyle na MTB, ale jedno ti řeknu 100% Kolo do 5K si nekupuj ani na ježdění do krámu pro rohlíky. Navíc jediný BMX do 5k co seženeš je nějáký z Tesca :) Možná to zní blbě, ale čím větší začátečník, tím lepší by měl mít kolo aby vydrželo všechny ty "první pokusy". V tomhle mi můžeš věřit... Začátečníci sou nejvěčí zabijáci kol (vim o čem mluvim :cheesygrin:). V dnešní módě BMX se helmy ani chrániče nenosej, takže si to stejnak asi k srci nevezmeš. :cry: Pokuď nechceš jenom vyskakovat a sjíždět obrubník tak je helma a chránítka základ... Nemít chrániče tak bych měl tak o 33 zlomenin nohy víc :?. Nebejt helmy, kterou mám už druhou (první se rozlámala když sem sletěl na držku :roll:) tak tu asi nejsem... Moje rada: Našetři víc a nos chránítka! :wohow: Citovat
jak.to Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 13, 2008 Hej paráda....:D:D:D....no ale spíš na začátek náký levný ne?..xD...právě proto že bude hned rozflákaný..xD...jj helma atd. je základ...taky vim:D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.