Karas12 Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 čau! už jsem to tady myslím viděl!nějakej prográmek kterej nahrává hry a pod.(aby se při hraní nesekalo psp)je?prosím odkazi na stažení!!díky všem za snahu!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karas12 Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 prosím pomocte mi!!!díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Nahrvává hry? nechapu jak to myslis.. jako video? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 jo mysli video... vim ze byl nejaky program ktery to nahraval do BMP ale nevim jak se jmenuje SRY za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 SVC player = 3.53-M33 Screen Shot Plugin 1.2 = 3.90M33 RemoteJoy = Prenasi obraz na PC a z PC to muezs natacet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 to tvoje vyjadrovani fakt stoji za to... pokud jsem to dobre pochopil, chces nahravat obraz aniz by se psp sekalo... V psp se to bude sekat vzdycky, proto doporucuju remote joy a pro zaznam camstudio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GoD Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Remote joy vpodstate neni vec urcena pro nahravani ale pro prenos obrazu na PC, a nahrat obraz na PC uz dokaze kazdej amater :o Btw tady je RemoteJoy Lite Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Karas12
čau!
už jsem to tady myslím viděl!nějakej prográmek kterej nahrává hry a pod.(aby se při hraní nesekalo psp)je?prosím odkazi na stažení!!díky všem za snahu!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts