GoD Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 ISO/CSO Compressor, alias, zmensete velikost hry Pomocí tohoto prográmku předěláte ISO na CSO, tím zmenšíte velikost hry. Např. FlatOut.Iso (410MB) > FltOut.Cso (350MB) DONWLOAD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 uz to tu sice je ale tak podle me je to stejne zbytecne vetsina lidi ma vetsi karty a uz kompresi ani nepouziva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Mno na tomto forum sem to ennasel tak sem to sem dal, ale je to uzitecne docela, F1 jsem stahl velikostne o 50% (480MB/245MB) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 ja je pouzivam. (btw stejny compressor se da pouzit napr na sega cd iso hry ve formatu ISO+MP3s) hrane v emulatoru picodrive Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MagNet Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 uz to tu sice je ale tak podle me je to stejne zbytecne vetsina lidi ma vetsi karty a uz kompresi ani nepouziva Tak si na toho na tu vetsi kartu narve vic ne :D, jen je pitomy kdyz to tu hru zaseka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
qip Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 a hlavne se to i strasne dlouho nahrava.. u sbk07,08 se mi CSO nahravalo dlouho jak kreten Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 ja u zadny hry epoznal vyrazny rozdil,je to lepsi v cso..konec ot.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 ja u zadny hry epoznal vyrazny rozdil' date='je to lepsi v cso..konec ot..[/quote']Spis nechapu ja tebe ;) co s tim mas, tady dje o zmenseni velikosti - Srry necetl sem toho pred tebou beru z5 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dj koli Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 chlapy..... kdyby to šlo ještě menší bral bych to ... bohužel to nejde, každy nemá na 8gb pamětovky ... jsou lide i se 2gb... mě se to hodi vesměs vše mám v cso ... jen jedna hra se mi sekala jinak vše je ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2009 8GB mě stála asi 600,- STačí mít adaptér nebo přímo photofast a neřešíš.... :) karty se neztratí....micro SD pak použiješ téměř všude s adaptérem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubi.90 Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 s tím nahrávaním v hrách mi to jede docela rychle a nemám s tím potíže takže je to good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirát Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Občas trochu na prd, některý hry když zmenšim do cso, tak nejdou spustit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 Tak to se mi tedy jeste nestalo ale taky vse predelavam do CSO mam jen 4GB a je to malo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 Mě všechny jedou OK, akorát se mi trochu seká GTA VCS, ale to asi bude paměťovkou z mobilu (SanDisk-není Ultra II). Jinak teď jsem hrál NFS Underground Rivals a při načítání závodu se mi PSP seklo a když jsem ho zapl tak byl smazanej GEN. Se mi stalo poprv, myslíte že to byla chyba PSP/paměťovky nebo hry (ISO->CSO Comperession lvl 9)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2009 spis chyba v GENu nebo chickhenu... to co se ti stalo s tim vypnutim PSP je normalni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.