Wesley.Borland Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Mam 3.02OE-A (Open Edition) a hry v dax se devaji kam...?Do ISO...? nebo musim stahnout nejakej program? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 D4rkS7der Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 jj , musíš stáhnout program , já mám třeba dax/iso loader Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 das do zlozky ISO a potom stiahni Dark_AleXov DAXZISO Loader Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shane Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 a ten se cpe do game150? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 nebo si to předělej zpátky na iso a pak na cso ....s tim už asi víš co a jak byl na to myslim nějákej program....už nevim jak se jmenuje(sám ho ani nemam´) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JackColl Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Nebylo by lepsi to prekonvertovat do CSO nebo ISO a dat to rovnou do /ISO a mohl bys to spoustet rovnou??? btw, ten programek na kompresi a dekompresi je tady: http://data2.edisk.cz/stahni/47481/PSP_ISO_Compressor_1.4.rar_376.32kB.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lama-t Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 jj , musíš stáhnout program , já mám třeba dax/iso loader Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wesley.Borland
Mam 3.02OE-A (Open Edition) a hry v dax se devaji kam...?Do ISO...?
nebo musim stahnout nejakej program?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts