Crix Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Ahoj nemáte někdo pozvánku na tenhle tracker? Moc bych ji uvítal :). Díky předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jake Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 mam, dej meil a je tvoje ;) edit: hmm,otviram TL a vono prd, zrovna nejede. Tak to bude muset pockat az to pobezi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crix Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Crix999@gmail.com ... já si klidně počkám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jake Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Ok, hned jak si vsimnu ze TL bezi tak je tvoje ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 A někdo byste i jednu pro mě prosím nenašli? Pošli všechny moje credits. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 tu nejde o kredity ale o vas net... z 256 kbit uploadom sa tam clovek tazko udrzi.... samozrejme ak cheatujete alebo robite ine pi*oviny tak to je ine... edit. inak mimochodom tl stale nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 jake nevim nevim jestli to je dobrej zpusob když nevíš skoro nic o člověku kterýho skoro neznáš a jeho BTT zkušenosti už vubec ne ... určitě bych chtěl od něj nějaký screeny kde je :) ... btw:já mam taky 1 invite na TL ale takle bych invite nikdy nedal :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crix Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 No já už na TL byl, s jinym mailem sice, ale byl. Bohužel jsem odjel na delší dobu pryč a nemohl jsem uploadovat, takže ratio šlo do kelu a smazali mi acc. Byl jsem i jednu dobu na TATRAckeru ale tam se mi moc nelibilo, tak jsem tam zrušil acc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 aj ja by som bral jednu pozvanku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Crix - bhzl na TL nefunguje vyhledávání uživatelů ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crix Odesláno Září 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Jake: credits odelslány, díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jake Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Crix: np, ted si jen par dni pockam na dalsi :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Ahoj, nasla by se nejaka dobra duse, ktera by mi poslala pozvanku na TL? mail petak.jan@email.cz diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iNasko Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 a nema nekdo na nejaky hd tracker? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 Za pozvanku na TL dam 650 creditz :P kdyztak mi napiste PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 ^^hd-bits.ro ... sice nic moc obsah,ale stačí to ... měli by tam bejt otevřené registrace + Freeleech ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpiC1468621732 Odesláno Říjen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2008 za pozvanku na TL som ochotny dat 1000 PTS...napiste ak ma niekto zaujem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sc4rabeO Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2008 Nemal by niekto este pozvanku na TL plx ? Ak by niekto poslal, dal by som mu napr pozvanku na lamky.net alebo kredity co mam . Piste na mail Marek192@post.sk ;) dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prom Odesláno Únor 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2009 Žádám také prosím o pozvánku na TL, konečně mam slušnější upload bez limitu, tak bych rád přestal platit za rapida =) Pokud byste za to někdo něco chtěl, tak mi napiště pm a zkusíme se nějak domluvit. Moc bych o pozvánku stál :) Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koxx Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 Nema nejaka dobra duse pozvanku na www.hd-bits.ro hdbits.org nebo na TL Díky. KubenkaMichal@gmail.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2009 www.hdbits.org closed invite ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pakr4 Odesláno Červenec 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2009 Čus nabízim celkem 1188 kreditů za pozvánku na TL, popř. můžu vyměnit za pozvánku na www.iptorrents.com ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LadaWalker Odesláno Říjen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2009 Nemáte prosím jeste nekdo pozvanku na TL ? mam neomezeny upload 4 mb/s takze bych byl urcite prinosem...jsem ochotny za ni i zaplatit nebo vymenit za pozvanku na demonoid.com ...kdyztak se prosim ozvete na ladaprochazka@gmail.com predem moc dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Říjen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2009 za pozvanku dam 50gb na czshare :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xpe Odesláno Listopad 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2009 shanim pozvanku, credits dam kolik si reknete...co nejdriv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.