Schiz Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Cau newite jeslty je nakej plugin bo app na zvyseni hlasitosti zvuku v psp protze je to moc slaby predem thx za funkcni link kredit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajapápá Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Hmm na to se vyse* spalis repraky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Schiz Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 ale bez toho jsou celkem na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajapápá Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Lepsi je myt potichu nez aby chraptily :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 chapes ze repraky muzes spalit uz ted kdyz je das naplno? takovy plugin ani aplikace neni... lidi nejsou silenci aby si dobrovolne delali programy na niceni vlastni veci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajapápá Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 chapes ze repraky muzes spalit uz ted kdyz je das naplno? takovy plugin ani aplikace neni... lidi nejsou silenci aby si dobrovolne delali programy na niceni vlastni veci Hele ten plugin sem na to nekde videl ale v zivote bych to neudelal :) :D 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Crix Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Zvuk jde softwarově zesílit v aplikaci LightMP3. Na maximální zesílení už ale repro slušně chrastí. Jestli ti to nevadí tak zapátrej tady na fóru a určitě ten program najdeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 co treba popremyslet o koupi externi repro?:D já zkousel Fifu08 na 2.0 reprakach Genius co mam u kompa a myslel jsem ze sem na stadioně:D;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 netix Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 já taky repráčky mám :love: kvalitka sama...jinak pokud chceš fakt vytřískat kvalitní zvuk z PSP tak si kup nějaky dobry sluchatka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Schiz
Cau newite jeslty je nakej plugin bo app na zvyseni hlasitosti zvuku v psp protze je to moc slaby predem thx za funkcni link kredit
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.