_beriii_ Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 hi, Potreboval bych radu. Mam doma WIFI router, kterej je zaroven i lan. Bohuzel je vedle v pokoji a kabel z nej k xboxu je nerealna vec. Chci sharovat net z meho pc (pres lan) do xboxu. Pc je pripojeny k wifi (k tomu routeru). Existuje nejaka moznost?? (krome toho koupit wifi kit pro X360) ( Windows Vista Ultimate ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 ne.... jedině ten adaptér Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _beriii_ Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Ale kdyz jde LAn > PC > X360.... Trosku mi nejde na hlavu proc by neslo WIFI > PC > X360... Internet Sharing ve windows? Nebo proste neco jak to naroutovat do xka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 En3mY Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 budto si kup delsi kabel (podle me hrooozne tezky koupit delsi kabel :? ) a nebo ten wifi adapter pro xko a nebo esli ti vystaci aspon kabel od xka ke compu tak mezi xkem a pripojenim na net u compa udelej sitovej most...(v pripojenich si najdes xko a pak pripojeni na net,das premostit a bude ti to sdilet net i pro xko,ale je to hoden debilni a blbne to...) BTW:takhle to s tim mostem sem to delal v XP,na vistach to sem neprisel jak na to...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 _beriii_ Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 En3mY: to je pravda to bych mohl skusit a delsi kabel bych koupil to me samozrejme napadlo ale je docela debilni mit 10metru kabel mezi dvouma dverma a jeste k tomu muj pokoj je v patru takze by sel po schodech 8] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 buď kabel - třeba jen na dobu kdy ho potřebuješ (takhle to dělám já - cca 20m :)) nebo přes el. zásuvky - tzv. HomePlug (u mne nefunguje, mám všechny zásuvky na jedný fázi a mám velkej útlum signálu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 jestli chces z pc natahnou lan tak to neni problem... staci si vytvorit novou sit ve ktere bude nastavene pripojovat ostatni pc pres tento pc k internetu... neni to zadny problem natahnout kabl z pc do Xka a vytvorit sit... vse je jen o spravnem nastaveni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
_beriii_
hi,
Potreboval bych radu.
Mam doma WIFI router, kterej je zaroven i lan.
Bohuzel je vedle v pokoji a kabel z nej k xboxu je nerealna vec.
Chci sharovat net z meho pc (pres lan) do xboxu.
Pc je pripojeny k wifi (k tomu routeru).
Existuje nejaka moznost?? (krome toho koupit wifi kit pro X360)
( Windows Vista Ultimate )
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts