syffi Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 čus stáhl jsem si afkim a píše mi to že se musím zaregistrovat na BitlBee.org ale na té strance newim co mám dělat pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajapápá Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 normalne tam napis jmeno a heslo (jmeno: asdfgf heslo: 12345) je to uplne jedno :)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 v tutorialech je to napsane na poslední strane ;) http://console-forum.net/showthread.php?t=7201&page=4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 kdybys radsi napsal neco jinyho ... :D dej tam cokoliv ani pamatovat si to nemusis proste cokoliv nad vic jak 5 pismen mam pocit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 ja sem afkima teda roschodil jen jednou pak sem ho dlouho nepouzil no a pak sem ho uz nerozjel(takovej problem mam vic lidi) tak sem zkusil nahradu za afkima (je to v tutorialech) a podle me je to daleko lepsi protoze tam si muzu precis i statusy (no pokud to jde u afkima tak nevim jak) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
syffi
čus stáhl jsem si afkim a píše mi to že se musím zaregistrovat na BitlBee.org ale na té strance newim co mám dělat pls
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.