Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PLEASE POTREBUJU HELP!!

.:Lord@Freeze:.

Otázka

Mam wifi usb klic a nejak nevim jak to nastavit pripojeni na internet mam take wifi kdyby nekdo dal nejaky navod nebo neco co by mi pomohlo

EDIT:jo a ete jedna vec kdyz povolim sdileni k internetu tak se mi zmeni IP u site na ktery bezi net tak to pochopitelne potom nejde :( a mam to nastavit na acces point a nebo station?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Mam wifi usb klic a nejak nevim jak to nastavit pripojeni na internet mam take wifi kdyby nekdo dal nejaky navod nebo neco co by mi pomohlo

EDIT:jo a ete jedna vec kdyz povolim sdileni k internetu tak se mi zmeni IP u site na ktery bezi net tak to pochopitelne potom nejde :( a mam to nastavit na acces point a nebo station?

aces point

Odkaz ke komentáři

• 0
dej start/spustit/ tam napis CMD/ tam napis ipconfig a napis sem co ti to napsalo a ja ti poslu jak to nastavit

Taky jsem to takhle delal a je to docela tezky na nastaveni.

Nakonec jsem udelal sitovy most mezi wifi pripojenim a internetem a prideluje mi to ip automaticky a vse slape jak ma

Odkaz ke komentáři

• 0

kdyz uz jsme u toho ....kdyz se moje pc u routeru nebo kde ( mam wifi) pripojuje podle IP adresy ...no takhle, kdyz naformatuju pc a zapomenu nastavit DNS IP atd v nastaveni, tak mam jen omezene pripojeni k internetu ( ten zlutej trojuhelnik s vykricnikem) az kdyz secko nastavim tak jak mi to dal provider tak to fici. Zajimalo by mne jestli by mi na 100% ficel to wifi AP do usb, kdyz bych si ho koupil. Myslim tim ze kdyz se pripojim pres pc na net s jinym IP na psp tak jestli mi to pofici fpoho, nebo bych si musel nastavit stejne ip jako mam na pc ale to by vlastne zase neslo protoze bych musel pc logicky vypnout, nebo to nema zadny vliv a je to uplne jedno ? :D doufam ze ti moudrejsi pochopi co tim myslim :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu