fReDyY Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 runescape nejde mi psat :cry: nejde mi psat normalne vsichni pisou normalne a ja musim psat jenom v quick chatu :-( ani nemuzu psat kamosum a kfdyz mi nekdo pise tak to nevidim :-( poradte mi nekdo pls...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 nepodelal se ti java player? treba mas v riti java player a ta hra pak jede spatne,ja to hral s tim starsim a slo to tusim v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 ne ne na tomhle pocitaci ani na zadnym jinim to nejde a kamosum to de v poho :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 mas mute za nejaky slova ja to mel taky ;) EDIT:je to jen na 24H NICK Name ;););););) muj je pigi96 ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Září 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 hej a jak se toho mam zbavit jsem na to lama :-)) muj je payment111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 hej a jak se toho mam zbavit jsem na to lama :-)) muj je payment111 pockas az to vyprsi :-D :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Září 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 ale ja to hraju uz mesic nebo 2 a mam mithril brneni cely mec obourucak ttl lvl 170 atd... takze od znova to hrat nebudu a nechce mi to vyprset :-(( uz cely 2 mesice :-(((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Black Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 ale ja to hraju uz mesic nebo 2 a mam mithril brneni cely mec obourucak ttl lvl 170 atd... takze od znova to hrat nebudu a nechce mi to vyprset :-(( uz cely 2 mesice :-(((( skus se podivat do nastaveni a porovnej ho s kamosi ... Uz jsem se s tim setkal ... ale neumel jsem to opravit ... A jeste to muze byt tim ze jsi na serveru ktery ma zaplny jenom Quick chat /myslim ze se to tak pise/ => skus jiny server ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Omg, todle je už moc, zažil sem hodně kids na fórumech o RSku... ale neveďet si rady s muted :D Teďs to zabil - Btw tu muj RS acc, hral sem neco prezrok ale uz me to nebere - Btw jak psal Freddy- mam full mith tak to znova zacinat nebudu, to uz byl over :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Září 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 tak ja i mam poradit s tim muted ???? :-(((((pls ja sem fackt lama ja to vim ale pls helppp:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Koukni se do sprav co ti napsali (Runescape.com>Account>Accoun Managment) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Září 21, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 nic mi nenapsali klidne ti dm heslo at se podivas ptze me nenapsali nic at dam mesages jagex nebo cokoli jineho tk jsem v poho i v banu nemam nic mam green zone fckt je to na nic :-(( jstli muzes jest nejak pomocz ak bych byl docla vdecnej :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Září 24, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2008 Account Status Green Zone vidis ? Your account is in the green zone. The green zone indicates that there are EITHER no offences against you OR you may have a small number of offences noted down on your account, in which case there will be no long term implications providing you continue to abide by the rules. Congratulations! There are no offences on this account Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Září 28, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 dáám svych 50 000 tisíc zlatých na rune nekomu kdo to hraje a pomuze mi toto vyresit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts