Spoon Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Zdar dostalo se mi do ruky original GTA 4,asi tak necelej cm od kraje DVD je po celym DVD takovy velky kruh naka rejha,dam DVD do xboxu a vidim jenom ty uvodni titulky bili no a dal nic,nevite naky nejlevnejsi zpusob jak to DVD opravit? nakou pastu z kterou mate zkusenosti? nebo tak neco? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Řekl bych že to možná nijak neopravíš;).Protože pokud je ta rejha do DVD tak si myslím že tam třeba budou chybět data a proto tam nic nemáš:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 no já nevím já měl brutálně poškrábaný dvd a odnesl sem ho v chrudimi do prodejny omega plus a tam mi ho myslím za 100 opravily a bylo jako nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Září 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 jj to je ta technika ze to nak vybrousej,nakou dobrou pastu nevite? haha tak pohoda http://www.playcentrum.cz/s-oprava-cd-dvd-disku.htm opravujou jaky koliv DVD a CD za 40,-:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Září 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 vyreseno zasel jsem si stim do Playcentra na Andelu za 5min jsem to mel hotove a platil jsem 40kc,pls LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts