Capricorne Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Půjde mi do PSP tato sd karta ?? Tady ta mě tam pofrčí ?? Popřípadě nějakou doporučte ale jen 2GB v poměru cena/výkon ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 nene tato ti nepůjde v PSP musíš mít jen Karty Memory Stick (Sony,Sandisk) jsou to tyto karty http://www.e-fotoaparaty.cz/Pametove-karty/Memory-Stick/ EdIT:''topic pro začátečníky'' -> http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=4330 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Capricorne Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Ale tady ta by šla,ne ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kinder Master King Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Tahle karta ti tam nepujde je to Secure digital a psp podporuje jen Memory stick duo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 H4nys Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Ale tady ta by šla,ne ?? jj , tady ta ti půjde... půjdou ti všechny Memory Stick SONY,SANDISK ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Capricorne Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Tahle karta ti tam nepujde je to Secure digital a psp podporuje jen Memory stick duo. To jsi myslel tu první ale ta druhá už půjde,ne? když je to Sony Memory Stick Pro Duo jen si to chci overit pro vnitrni klid ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vojtavojta Odesláno Leden 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Tahle karta ti tam nepujde je to Secure digital a psp podporuje jen Memory stick duo. a tamta co poslal je asi co, pokud mezrak nesali tak memory stick duo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Capricorne Odesláno Leden 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2007 Tahle karta ti tam nepujde je to Secure digital a psp podporuje jen Memory stick duo. a tamta co poslal je asi co, pokud mezrak nesali tak memory stick duo On jeste myslel ten prvni prispevek tam je ta Secure digital ale v tom druhym je uz memory stick ... ale už to chápu a vim co koupit ... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Capricorne
Půjde mi do PSP tato sd karta ??
Tady ta mě tam pofrčí ??
Popřípadě nějakou doporučte ale jen 2GB v poměru cena/výkon ...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts