Spoon Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Zdar jaky pouzivate DVD na paleni her? a jake stim mate zkusenosti?znacku? je jedno jaka znacka a kolik bude stat? dik za odpoved:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 verbatim nejlepší a pak jsem ještě vypaloval na philips a taky mě nijak nezklamali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Verbatim ... ze 35dvd všechny v pohodě jedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 jednoznačně ani jiná nejde DVD+R DL a já kupuju jen verbatim zaručená kvalita :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spoon Odesláno Září 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 ok diky takze verbatim DVD+R DL to asi pouzivaji vsichni:) dik a LOCK pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts