Čau chtěl bych se zeptat vysmahnul jsem už pár her ale stejně se mi stalo že mi dvě hry z nich nechoděj.Pálím na Verbatim DVD+DL 8x bohužel rychlost kterou mi min. umožní je 4x ale jak říkam ostatní hry choděj bez problemu tak nechapu proč ty dvě ne ..
Hry co choděj..
Space Chimps
Ace Combat 6
Halo 3
Hellboy The Science of Evil
Soul Calibur 4
Ninja Gaiden 2
PGR 4
Kingdom Under Fire Circle of Doom
Facebreaker
Battlestation Midway
StarWars : The Force Unleashed
Infinite Undiscovery 2DVD
Mercenaries 2 : World in Flames
Tyhle hry jsou 100% funkční a jsou na stejnejch DVD+DL Verbatim
Hry co nechoděj..
Viking_Battle_For_Asgard_PAL_XBOX360-SPARE
NHL 09
NHL09 jsem pálil jak v DVDecrypter,CloneCD,Imageburn a bez uspěchu po vložení jede všechno ok EA atd výběr jazyka projede normálne načtení profilu taky ale pak nahrává menu hry a mechanika stichne..
Viking po vložení se ukáže Loading a pod tím je napis Viking v pravo dole se točí nejakej medailon pak se ukaze Copyright Sega pak stmavne obraz a je konec čekal jsem i 20min a nic..
Pokavat má někdo podobnou skušenost a ví jak na to budu mu vděčnej ale i ostatním nápadů THX
Otázka
Tonylee
Čau chtěl bych se zeptat vysmahnul jsem už pár her ale stejně se mi stalo že mi dvě hry z nich nechoděj.Pálím na Verbatim DVD+DL 8x bohužel rychlost kterou mi min. umožní je 4x ale jak říkam ostatní hry choděj bez problemu tak nechapu proč ty dvě ne ..
Hry co choděj..
Space Chimps
Ace Combat 6
Halo 3
Hellboy The Science of Evil
Soul Calibur 4
Ninja Gaiden 2
PGR 4
Kingdom Under Fire Circle of Doom
Facebreaker
Battlestation Midway
StarWars : The Force Unleashed
Infinite Undiscovery 2DVD
Mercenaries 2 : World in Flames
Tyhle hry jsou 100% funkční a jsou na stejnejch DVD+DL Verbatim
Hry co nechoděj..
Viking_Battle_For_Asgard_PAL_XBOX360-SPARE
NHL 09
NHL09 jsem pálil jak v DVDecrypter,CloneCD,Imageburn a bez uspěchu po vložení jede všechno ok EA atd výběr jazyka projede normálne načtení profilu taky ale pak nahrává menu hry a mechanika stichne..
Viking po vložení se ukáže Loading a pod tím je napis Viking v pravo dole se točí nejakej medailon pak se ukaze Copyright Sega pak stmavne obraz a je konec čekal jsem i 20min a nic..
Pokavat má někdo podobnou skušenost a ví jak na to budu mu vděčnej ale i ostatním nápadů THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts