lichtenstein Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Zdravím mám psp fw 4.01-m33 a nemůžu se nikde dočíst jak spustím hry z psx našel jsem jen návody jak převést a podobně... at už hru převedu nebo stáhnu už převedenou z netu nakopíruju to na psp/game a v menu se mi oběví RESTRICTED Content po odkliknutí to po mě chce 4 místné heslo ( Enter your 4-digit password ) myslel jsem že fw má už emu v sobě zabudovaný.. tak nevím kde dělám chybu ..... prosím o radu děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 hm, tak si treba nejdrive vypni rodicovskou kontrolu v menu? (nebo o jeji odblokovani pozadej rodice xD) .. vim, krev je strasna, ale pak si asi nezahrajes moc her :D xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lichtenstein Odesláno Září 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Já jsem ocas.......... omlouvám se a dííík moc :D:D:D:D:D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lichtenstein
Zdravím
mám psp fw 4.01-m33 a nemůžu se nikde dočíst jak spustím hry z psx
našel jsem jen návody jak převést a podobně... at už hru převedu nebo stáhnu už převedenou z netu nakopíruju to na psp/game
a v menu se mi oběví RESTRICTED Content po odkliknutí to po mě chce 4 místné heslo ( Enter your 4-digit password )
myslel jsem že fw má už emu v sobě zabudovaný.. tak nevím kde dělám chybu .....
prosím o radu děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts