netix Odesláno Září 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2008 Hledám někoho kdo mi koupí věc na ebay-i v hodnotě 12.50$ i s poštou(:))...ale je tu menší problém kvůli kterému by mi to koupilo jen málo lidí...nemůžu vám to proplatit přes účet :( takže jedniná možnost je složenka.... vím že asi moc lidem nevěříte ale já se 100% zaručuju že jak budu mít tu věc doma tak vám peníze okamžitě pošlu...pište mi p.m....nebo do topicu... UP/REFRESH :( nikdo? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 16, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Rekni tekkovi , muzes mu postat penize klidne i predem , ten s tebou nev**ebe :D Uz sem pres nej nekolikrat kupoval :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Září 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 tekken se mnou vyj**al protože prej složenky nebere :dozey: a přez účet nemůžu když můj má v moci otec a nechá mě na něj ani šáhnout :dozey: už se těšim až mi bude 15....:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 A co se domluvit s otcem, at to posle, ta castka, co chces zaplatit, tak neni nijak zavratna.. Pokud mi to dopravis na ucet, tak ti to take klidne koupim, ale slozenky fakt neberu - a rozhodne ne stylem: "Az mi to prijde, tak zaplatim" - to vizejo, nejsme idioti ze.. xD .. btw, slozenkou lze platit i na ucet ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Září 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 fakt ? tak ja se zeptam na poste jak se to dela a domluvime se....(s kymkoliv :))(kdo bude chtít nejmenší provizi :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.