JackMAXMAX Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Zajímali by mě vaše osobní zkušenosti a to jakej má ten USB wifi klíč dosah. Jestli je to jen v rámci jedné místnosti a nebo třeba přes zeď do další místnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 ja myslim ze je to i prez zed muzes to chytat i pred barakem myslim :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 15, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Je to naprd , musis mit zaply PC a jeste k tomu se mi docela casto stavalo ze se proste nejak kousl a musel sem restartovat (mel sem A-link) . Dosah taky nic moc , max pres jednu zed signal okolo 70 %. Ted mam tento router Koupil sem to od znamyho za 500,- a max spokojenost , sice ma trochu slozitejsi nastaveni , ale funguje pefektne , po celem byte 3+1 100% signal a za dobu co ho mam asi trictvrte roku se kousl jen jednou a musel sem restartovat , ale to spis myslim ze byla moje vina bo sem se v nem rypal :D Navic k nemu muzes pripojit az 4 zarizeni pres lan a dalsich nevim kolik bezdratove :D Me pres to doma jede Xko (uz je prodany) , PS3 , 2x notebook a stolni PC . Vse bezproblemu :D Ale je to na tobe , podle me se vyplati investovat do routeru , je to fakt luxus :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 já mám dosah po celým domě :) (wifi key) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bedbord Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 záležý jaký ty zdi máš .. jestli metrový cihlový nebo jenom nějakej sádráč ... a hlavně záleží jakej si koupíš a jakej má sílu signálu (dočteš se ve specifikacích) jinak pokud máš třeba ntb a další přenosný wifi blbůstky tak spíš doporučuju ti koupit wifi router nebo jenom samotný APčko .. levný ale přitom dobrý Ap/router jsou od TP-linku najdeš to snad v každym kráme .. určitě to maj ve i4wifi.cz nebo czc.cz nebo podobnejch velkejch krámech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GodsPower Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 ja sem si nedavno koupil dlink router sem s nim max spokojenej pripojeni 4lan kable a wifina na 3psp a 2kompy.a dosah to ma pocely nasi vile 15 pokoju a vsude vic nez 50% signalu .tak ze ti radim kup si router. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 já mám dosah po celým domě :) (wifi key) A z ceho ten dum mas? My mame vesmes sadros a z prvniho patra do prizemi se to nedostava - resp. chyta to jen jeden notes, mobil/DSko/PSP/USB Wifi klient uz to nechytaji ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
JackMAXMAX
Zajímali by mě vaše osobní zkušenosti a to jakej má ten USB wifi klíč dosah. Jestli je to jen v rámci jedné místnosti a nebo třeba přes zeď do další místnosti.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts