Kolda Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Cus mam od strejdu PS2 ale šli mu paleny hry ale on zas s tím něco udělal a nejdou nevíte co mam udělat ? a sorry za ten topic o PS2 marek_2080: presunuto z PS3 Pokec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Hele mel bys tam mít přepínač. viz tenhle link - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Září 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 ja ho ted nemam doma, protože ho tata mu dal z5 ale mužu si ho vzít a to myslíš to nastavení v PS2 nebo nejakej prepinas z venku třeba zezadu ?? :-D sorry ale moc nejsem expert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Září 15, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 No ruzny cipy maji ruzny funkce , zalezi jaky mas . Rady : Pri zapinani ps2 mackej na ovladaci O a trojuhelnik dokud nenabehne menu cipu . Pri zapinani nedrz dlouho tlacitko power , pokud ho podrzis dele jak 2-3 sec tak se cip vypne . Pokud mas fat ps2 , starsi tlusty model , vzadu jak je tlacitko on, off vypni ho a zapni nebo to udelej dvakrat zasebou ... Ale fakt jen tipuju , nevim co tam mas za cip :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Ha sorry já měl za to že je to na PS3. U Ps2 můžeš mít swap disk nebo přímo chip. Já třeba musím dát do mechaniky DVD a zmačknout restart zajede a naběhne mi mod chip, na jedničkové hry musím dát CD vypnout PS2 a držet zapínací tlačítko dokud nenajedou kostky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Září 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 jo dík moc až si donesu PS2 tak to hned zkusím dikes moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kolda Odesláno Září 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 a kdybys vedel Romeno jakej tam mam cip jak bys vedel jak ,?? a jeste jak to mam zjistit EDIT: nebo mi pls nekdo napiste na ICQ 288-303-655 protřebuji helpnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts