Fann_y Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Nazdar sosnu hru na psp free running je to ve formatu .cso kopíruju to do psp a najednou cca u 30% kopírování chyba:cesta je příliž hluboká soubor nelze skopírovat. Nevíte co s tím ?:D Microsoft mě fakt někdy s těma hláškama dostane :psp::roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 ty jo to slyšim poprví co to je ??? lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fann_y Odesláno Září 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 tjn windows je fakt docela nevypočítavej OS co na mě hlásí to je fakt docela moc. Všecky hry jdou nakopcit ok kartu nemam taky fake mam tam Sandisk MMSduo pro 2Gb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boroxman Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 To se mi děje taky, ale u HTC Touch Diamond, když tak kopíruju filmy ( to to ani kopírovat nezačne :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 hod screen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 me toto delalo kdy sem doma mel kamosovu FAKE kartu... mas kartu SONY? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fann_y Odesláno Září 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Dpc tetka to tam kopiruju asi po 50 a jde to tak uz to tam mám nwm jak se mi to povedlo PEace a díky Jinak kartu mam sandisk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boroxman Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Diamond nemá slot na karty, má 4GB Internal Storage Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Farec Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 To se mi stavalo taky soubor sem rovnou přesunul do iso nesmíš nic dělat jenom čekat než se soubor dokopíruje a koupil jsem si novy usb kabel a přestalo to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eL'KeDaRoSs Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 To zkus přes nějakej file manager. Jestli to teda už neděláš takhle .. Zkus total commander. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Boroxman Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 Teď už to nějak jde, sice jenom díl RD který má 45MB ( bohužel MP4 a kvalita nic moc). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fann_y
Nazdar sosnu hru na psp free running je to ve formatu .cso kopíruju to do psp a najednou cca u 30% kopírování chyba:cesta je příliž hluboká soubor nelze skopírovat. Nevíte co s tím ?:D Microsoft mě fakt někdy s těma hláškama dostane :psp::roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts