Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

INTERNET od UPC zrychlí až na 30000/1500 kbit/s

Míra

Recommended Posts

Něco podobného od UPC jsem očekával, protože jsem jeho zákazníkem, ale že by až takhle "moc"? :) Navýšení bude probíhat postupně od 1. ledna 2009.

Starter 490 Kč - 10000/1000 kbit/s

Easy 570 Kč - 13000/1500 kbit/s

Light 794 Kč - 18000/1500 kbit/s

Classic 1239 Kč - 25000/1500 kbit/s

Extreme 1693 Kč - 30000/1500 kbit/s

Professional 4548 Kč - 30000/1500 kbit/s

Viz: http://www.lupa.cz/clanky/stalo-se-upc-odpovida-na-azdsl/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 1 year later...

hmmm, Starter 490 Kč - 10000/1000 kbit/s

a já za 300 Kč - 2048/2048 kbit/s (Sauron Cheb) pak mi tu jde ještě O2 přes pevnou linku ale to fakt ne... :D

E:// tak jsem si všiml že od 1.3.2010 bych měl mít zrychlení na 4096/4096 kbit/s furt za 3 kila za měsíc, nemůžu si stěžovat :)

Odkaz ke komentáři

asi od o2 odejdu protože rychlost má být 8 mb/s a jede mi to 2mb/s, takže fakt poklona :?. Jaká je spokojenost s UPC? Když má rychlost stahování dat 10 mb/s jakou má rychlost připojení. Viz: http://www.upc.cz/internet/fiber-power-10

Já mám právě ten UPC fiber 10mb/s za 247Kč za měsíc na rok. A spokojenost opravdu dobrá. Net nepadá, nekolísá. Už je to na druhém místě v Praze, co mám UPC a nikdy nebyl problém.

Jen jednou, když jim nepřišla ode mě měsíční platba, i když byla řádně zaplacena. Posílali mi nějaké urgence atd, že jim nedošla, ale já ji měla normálně správně ve výpisu z banky - posílala sem jim tedy potvrzení z banky, které si vyžádali atd.. V podstatě se se mnou vůbec nechtěli bavit. No a výsledek toho byl, že mi prostě vypnuli internet (neoprávněně samozřejmě). Bylo to bohužel v sobotu a dovolat se na jejich infolinku je opravdu zázrak - podařilo se až v pondělí - tak jsme tam někoho prostě seřvali ať si v tom laskavě udělají pořádek, že mám řádně zaplaceno.. no a téměř ihned net zase zapnuli. Tohle musím opravdu považovat za hodně špatnou zkušenost s UPC, ale kvalitou netu jsou opravdu v dostupné nabídce nejlepší. Nebýt tohoto incidentu tak je budu vychvalovat do nebes, protože služby mají fakt dobré. Ale jejich řešení problémů je na otřesné úrovni a prostě to sprostě řeší vypnutím připojení, což je špatně.

Za zhruba 3roky snad 2 výpadky někdy v noci... takže super.

Jinak ten 10mb stahuje pokud ti to nic nebrzdí tak 1,2MB/s.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu