Vashut Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Zdravíčko, chtěl bych se zeptat co všechno budu potřebovat, abych mohl hrát na X360ce ve dvou? Co už vím a pořídím si: X360 Arcade Ovladač Hru DoA4/VF5 Popřípadě Harddisk 20GB Jak to u nás vypadá: Máme TV bez HD s úhlopříčkou kolem 60cm. Scart nám vede do DVD rekordéru. Xbox bych mohl umístit asi naležato takže kabely by nebyli problém. Dodatečná otázka: Mám doma Router (mám DSko) a nějak jsem nepobral jak je to s hraním online na X360. Musím si kupovat ten Live účet abych mohl hrát online? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 no nic víc potřebovat nebudeš maximálně jestli máš na tv component výstup tak component kabel... jj za hraní online se platí (potřebuješ gold účet) , ale dema , videa a pár témat můžeš stáhnout zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vashut Odesláno Září 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Tak ještě dodatečná informace. Co se doporučuje dokoupit k X360, aby člověk měl co nejlepší zážitek z hraní? Samozřejmě mi neříkejte dokoupit lepší TV, to vím, ale to už je otázka větší sumy peněz. Jinak TV komponent určitě nemáme :/, ale že mi to dalo zabrat zjistit, co to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stormje Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Tak ještě dodatečná informace. Co se doporučuje dokoupit k X360, aby člověk měl co nejlepší zážitek z hraní? Samozřejmě mi neříkejte dokoupit lepší TV, to vím, ale to už je otázka větší sumy peněz. Jinak TV komponent určitě nemáme :/, ale že mi to dalo zabrat zjistit, co to je. no kdyz nepocitam tu televizi tak treba dobrej zvuk:) a na ovladani her si muzes koupit treba volant nebo mys s klavesnici:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 No jeste druhy ovladac tam nevidim :) a jestli muzu poradit,virtua fighter je pekna p*covina. Teda aspon ja mam stahnute demo a tekkenu na psp se to nehrabe ani po kotniky.. Zdarec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vashut Odesláno Září 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Jasný, že tekken je pěknej, ale o PS3 ani nepomýšlím. První hra bude VF 5 nebo DoA 4. VF jsem hrál a je to klasika ;) A je na X360ku nějaké MMO, nebo jednoduše RPG kde se potkám s ostatními? A samozřejmě díky za odpovědi ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sandreass Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 nez si koupis hru zkoukni ji na netu.jelikoz uvazujes o arcade tak at zbytecne neutracis za originalky....jinak mam prislusenstvi na prodej co potrebujes..20hdd + joystick.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vashut Odesláno Září 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 X360ku si nechci patchovat a pak dostat ban, stejně si chci pořídit dohromady jen 3 hry a myslím, že patch by mě vyšel dráž ;). Pořizuju si to pro hraní s ostatními. Ten live účet :( nj obětuji do toho litříka ročně a můžu se bavit :) Edit: Jo a to příslušenství ... Takhle: já si ho chci pořizovat až později ... blíže k Vánocům, možná až po nich ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sandreass Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 tak to bude vse levnejsi a xlive pak kupuj mesicne.nevis co se ti s xkem stane... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muWme Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 tak to bude vse levnejsi a xlive pak kupuj mesicne.nevis co se ti s xkem stane... neni duvod... XLIVE je vazany na gametarg.. takze kdyz se ti rozbije konzole tak se svym gametargem prejdes na jinou a tom normalka pokracujes dale...i s LIVE uctem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sandreass Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 to aby jsi mel po ruce 2x xbox 360 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vashut Odesláno Září 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 To je ta X360ka ta strašně poruchová? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 muWme Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 to aby jsi mel po ruce 2x xbox 360 neni duvod.. na reklamaci to posilas stejne pouze konzoli takze HDD nebo pametovku se svym profilem si nechavas doma... PS: ja mael doma 3 Xka :-)) ted uz jen dve :-) To je ta X360ka ta strašně poruchová? ted uz ne... ale ja sem treba zmrsil dve Xka pssst "vlastni vinou" a v pohode sem je obe vyreklamoval :-) jednim protekla destova voda a druhej se nepovedl flash.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vashut Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Ještě dodatečný dotaz: Z televizky už nám vede scart do Rekordéru. Dá se koupit rozbočovat scartovej nebo mohu ty kabely zamotat s kabelama z Rekordéru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conter Odesláno Září 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Ještě dodatečný dotaz:Z televizky už nám vede scart do Rekordéru. Dá se koupit rozbočovat scartovej nebo mohu ty kabely zamotat s kabelama z Rekordéru? jdou pouzit obe moznosti :D;) jak rozbocovac tak zapojeni spolu :D satci kdyz bude mit rekorder 2 scarty;) ale ja to mam radsi na scart-rekorder, xko-component:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vashut Odesláno Září 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Jo, jenže component je vlastně HDMI a my máme starší TV (CRT), takže to jde řešit jen rozbočovačem, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Září 26, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2008 Koupis rozdvojku na scart a je to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Vashut
Zdravíčko,
chtěl bych se zeptat co všechno budu potřebovat, abych mohl hrát na X360ce ve dvou?
Co už vím a pořídím si:
X360 Arcade
Ovladač
Hru DoA4/VF5
Popřípadě Harddisk 20GB
Jak to u nás vypadá:
Máme TV bez HD s úhlopříčkou kolem 60cm.
Scart nám vede do DVD rekordéru.
Xbox bych mohl umístit asi naležato takže kabely by nebyli problém.
Dodatečná otázka:
Mám doma Router (mám DSko) a nějak jsem nepobral jak je to s hraním online na X360. Musím si kupovat ten Live účet abych mohl hrát online?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts