pigi96 Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 Mam problem s kartou nejdou mi velky soubory her na PSP mali hry jdou uplne v poho ale jak je to nad 1,2Gb je to v p*** nejedou game could not be started pleas help co s tim??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GodsPower Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 skousel si format?a pres co pripojujes usb memory reader?a mas fake nebo origo kartu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2008 To bych tipoval na fake kartu, takhle nejak se chova.. Co to je za kartu, odkud ji mas? Zkus formaty v PSP/PC.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Září 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Takze je to SONY memstick pro dou magicgate a koupil jsem to s PSP davam to tam tak ze propojim psp s usb do PC a nevim proc me upozornujes kdyz sem zadny sposty slovo nerek a nazem sem tak dal protoze potrebuju pomoct takze to vystihuje muj problem POMOC!!!!!!!!!!!! ;) BTW:pomohl by reflash?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 altt Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 to bude v karte a nie v psp.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Září 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 dal jsem format flash1 a uz to jede tak nwm ale ty za snahu ;) a za rady :d jsem noob no?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi96
Mam problem s kartou nejdou mi velky soubory her na PSP mali hry jdou uplne v poho ale jak je to nad 1,2Gb je to v p*** nejedou game could not be started pleas help co s tim??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts