pigi96 Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Odesláno Září 15, 2008 Mam problem s kartou nejdou mi velky soubory her na PSP mali hry jdou uplne v poho ale jak je to nad 1,2Gb je to v p*** nejedou game could not be started pleas help co s tim??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
0 GodsPower Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Odesláno Září 15, 2008 skousel si format?a pres co pripojujes usb memory reader?a mas fake nebo origo kartu.
0 Anonymous_ Odesláno Září 15, 2008 Nahlásit Odesláno Září 15, 2008 To bych tipoval na fake kartu, takhle nejak se chova.. Co to je za kartu, odkud ji mas? Zkus formaty v PSP/PC..
0 pigi96 Odesláno Září 16, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 16, 2008 Takze je to SONY memstick pro dou magicgate a koupil jsem to s PSP davam to tam tak ze propojim psp s usb do PC a nevim proc me upozornujes kdyz sem zadny sposty slovo nerek a nazem sem tak dal protoze potrebuju pomoct takze to vystihuje muj problem POMOC!!!!!!!!!!!! ;) BTW:pomohl by reflash??
0 pigi96 Odesláno Září 16, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 16, 2008 dal jsem format flash1 a uz to jede tak nwm ale ty za snahu ;) a za rady :d jsem noob no?!
Otázka
pigi96
Mam problem s kartou nejdou mi velky soubory her na PSP mali hry jdou uplne v poho ale jak je to nad 1,2Gb je to v p*** nejedou game could not be started pleas help co s tim??:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts