xUltimate Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 ----->UMD Door Tuning by K.R.E.K<----- Ahoj, moje PSP Fat - Black mi připadalo poněkud obyčejné. Brouzdal jsem po internetu a narazil na SIKIHO návod.:D Jenže jsem to neudělal jako on, rozmontovat celé PSP do posledního šroubku, vyříznout a poté zase smontovat zpět. Bál jsem se, že by mi pak nefungovalo, že bych udělal nějakou chybu a tak. Našel jsem na YouTube.com návod, ve kterém jen sloupnu to stříbrné kolečko kolem nápisu PSP vyříznu a nalepím plexisklo. Zkusil jsem to a dopadlo to báječně. Nepovolil jsem při tom ani jeden šroubek a všechno šlape jak má.8) Bohužel nemám ten jeho speciální tvar, pouze jen kolečko, ale i to vypadá skvěle. Posuďte sami. Níže je foto, prosím omluvte kvalitu snímků. Přece jenom mobil není nic extra.:thumbup: Foto: Klikni pro zvětšení! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 :P hmm vypada to dost hezky :) povedlo se ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 :P hmm vypada to dost hezky :) povedlo se ti to Díky, bez tebe bych to asi neudělal. Dodal si mi odvahu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N1cCo Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Fakt pěkné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Mam PSP asi týden a už o tomhle taky premýšlím :),ale spíš bych si koupil celej novej UMD kryt a udělal to na něm abych si tenhle nepokazil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karas12 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 nedá se nějak lehce (lehounce)vyndat kolečko...abych to měl jako K.R.E.K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 a odkaz na to video ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karas12 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 a odkaz na to video ? jn pls odkaz na video!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 16, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 jn pls odkaz na video!! Tak tady je sice sou to fotky ale udelal jsem to podle toho http://www.youtube.com/watch?v=nLLfu9WkBFU&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karas12 Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Tak tady je sice sou to fotky ale udelal jsem to podle toho http://www.youtube.com/watch?v=nLLfu9WkBFU&feature=related díky moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 díky moc!! nz :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fe-TeR Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 vypada to pekne, ale ja bych si na to netroufl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 ghah, v UMD mechanice sem nic nemnel uz dobrej pul rok :lol: hej ale tohle je hodne husty,taky bych se bal to rozebrat a tohle je hodne v pohode...ja kdybych sehnal tak si tam dam spis nejaky hlinikovy kolecko s plastikou draka nebo tak :D ale asi to zkusim,stejne PSP ma muz jen jako mp3 ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Září 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 ghah, v UMD mechanice sem nic nemnel uz dobrej pul rok :lol: hej ale tohle je hodne husty,taky bych se bal to rozebrat a tohle je hodne v pohode...ja kdybych sehnal tak si tam dam spis nejaky hlinikovy kolecko s plastikou draka nebo tak :D ale asi to zkusim,stejne PSP ma muz jen jako mp3 ^^ Tak ono to bez UMD vypadá mnohem líp.8) Sem ho tam dal jen proto aby jste si nemysleli, že je to nějaká samolepka :) Jinak je to pouze na FAT na Slimákovi je to trochu jinak. Ale klidně to zkus nic rozebírat nemusíš jen to vyřízni rovnou :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scratiik Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 je to pekny ... ale ja bych mel strach ze to nak podelam a pak nedam dohromady :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thunderstuck Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Cus, udelal jsem to, fakt to vypada skvele ! Cestl jsem sikiho navod a hodne jsem swe bal, rikal jsem si ze to zkusim, ale potom narazim na tohle a povedlo se mi to ! Dik moc za podporu :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 hmm je to pekne urobene ,ale chce to este vyrezat klietku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spasy Odesláno Říjen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2008 Tohle je hezči UMD tuning :D http://www.youtube.com/watch?v=HC5A-Uybd44&feature=related Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Moc pěkný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 Hmm dobre ty :D Ale ja si az moc davam pozor na svoje veci (mp4 uz mam asi rok a neco a mam tam 1 skrabanec xD) Takze ti muzu rict Hezky a good luck v dalsim "PSP tuningu" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HooX Odesláno Leden 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2009 ..Luxus...Pls jak a cim to vyriznu?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalsws Odesláno Leden 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2009 jo docela dory,ale bal bych se to udelat ,kdyby to nevyšlo tak mam skažený psp :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denny1661 Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Ja sem chtel vyndat kolecko kovovy a misto nej dat plexi a na to plexi nalepit toto http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.1609 a podsvítit to,podle me by to vypadalo dost dobre,ale ted se do toho pustit nemohu zatit nemam slima.:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Leden 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 ..Luxus...Pls jak a cim to vyriznu?:D Normálně vystrkovacim nožíkem :) odloupni to kolečko kolem PSP a pak to vyřízni :) Hmm dobre ty :D Ale ja si az moc davam pozor na svoje veci (mp4 uz mam asi rok a neco a mam tam 1 skrabanec xD) Takze ti muzu rict Hezky a good luck v dalsim "PSP tuningu" :) Díky :) ale na další tunning se nechystám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajdos Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 například mě se to vůbec nelíbí...ale každej má jinej názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.