Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

UMD Dvířka Tuning by K.R.E.K

xUltimate

Recommended Posts

----->UMD Door Tuning by K.R.E.K<-----

Ahoj,

moje PSP Fat - Black mi připadalo poněkud obyčejné. Brouzdal jsem po internetu a narazil na SIKIHO návod.:D Jenže jsem to neudělal jako on, rozmontovat celé PSP do posledního šroubku, vyříznout a poté zase smontovat zpět. Bál jsem se, že by mi pak nefungovalo, že bych udělal nějakou chybu a tak. Našel jsem na YouTube.com návod, ve kterém jen sloupnu to stříbrné kolečko kolem nápisu PSP vyříznu a nalepím plexisklo. Zkusil jsem to a dopadlo to báječně. Nepovolil jsem při tom ani jeden šroubek a všechno šlape jak má.8) Bohužel nemám ten jeho speciální tvar, pouze jen kolečko, ale i to vypadá skvěle. Posuďte sami. Níže je foto, prosím omluvte kvalitu snímků. Přece jenom mobil není nic extra.:thumbup:

Foto:

Klikni pro zvětšení!

1dhas.JPG2eco3.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

ghah, v UMD mechanice sem nic nemnel uz dobrej pul rok :lol: hej ale tohle je hodne husty,taky bych se bal to rozebrat a tohle je hodne v pohode...ja kdybych sehnal tak si tam dam spis nejaky hlinikovy kolecko s plastikou draka nebo tak :D ale asi to zkusim,stejne PSP ma muz jen jako mp3 ^^

Odkaz ke komentáři

ghah, v UMD mechanice sem nic nemnel uz dobrej pul rok :lol: hej ale tohle je hodne husty,taky bych se bal to rozebrat a tohle je hodne v pohode...ja kdybych sehnal tak si tam dam spis nejaky hlinikovy kolecko s plastikou draka nebo tak :D ale asi to zkusim,stejne PSP ma muz jen jako mp3 ^^

Tak ono to bez UMD vypadá mnohem líp.8) Sem ho tam dal jen proto aby jste si nemysleli, že je to nějaká samolepka :) Jinak je to pouze na FAT na Slimákovi je to trochu jinak. Ale klidně to zkus nic rozebírat nemusíš jen to vyřízni rovnou :psp:

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
..Luxus...Pls jak a cim to vyriznu?:D

Normálně vystrkovacim nožíkem :) odloupni to kolečko kolem PSP a pak to vyřízni :)

Hmm dobre ty :D Ale ja si az moc davam pozor na svoje veci (mp4 uz mam asi rok a neco a mam tam 1 skrabanec xD) Takze ti muzu rict Hezky a good luck v dalsim "PSP tuningu" :)

Díky :) ale na další tunning se nechystám :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu