Spoon Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Odesláno Září 16, 2008 zdar jak prosim vlozim cheaty do GTA 4? koukal jsem na videa a nak pres tem mobil to tam daval,ale kdyz si vyndam mobil tak na dispaly je multipalyer a nic dal nejde,pise to tam ze se mam pripojit na xbox live ale ja chci zadat cheaty nevite jak na to diky:)
Zavorka Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Odesláno Září 16, 2008 zdar jak prosim vlozim cheaty do GTA 4? koukal jsem na videa a nak pres tem mobil to tam daval,ale kdyz si vyndam mobil tak na dispaly je multipalyer a nic dal nejde,pise to tam ze se mam pripojit na xbox live ale ja chci zadat cheaty nevite jak na to diky:) vyndáš mobil a tím samým tlačítkem se přesuneš na klávesnici(myslim jinak zkus šipku dolů)
Shifter960 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Odesláno Září 16, 2008 no cheaty snad víš kde najdeš >>> no a stačí když jakoby dáš nahoru vyjede ti telefon a když dáš nahoru ješztě jednou vyjede ti celej a můžeš psát čísla
Kastan Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Odesláno Září 16, 2008 zmáčkneš 2x šipku nahoru a napíšeš číslo (cheat)
Spoon Odesláno Září 16, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 16, 2008 uz mi to jde,sem nesplnil totiz jeste ani jednu misi,mam to ted poprvy v Xko to GTA uz to jde dik:)ú
Recommended Posts