phlanx Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 AHoj. Premyslim jaky kablik dokoupit abych mohl provozovat xbox naLCD TV ktera je FullHD 1080p mam verzi Premium a to tu starsi bez HDMI vystupu muzu poprosit linky na zbozi ktere byste doporucili ? neco uz jsem nasel ale jde mi o to aby to umelo fullHD prevod Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kastan Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 http://www.microgames.cz/index.php?kam=popis&id=2805 nejlepší kabel po hdmi.... fullhd ale neumí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shai_tan Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2008 Tak dle me zkusenosti je nejlepsi hd av (pc vga) kabel.. Bud mam divny vstup hdmi na tv nebo nevim co,ale barvy jsou o hodne hezci pres vga a kvalita (ostrost,rozliseni..)obrazu UPLNE stejna jako u hdmi. Plus mam kvalitni stereo vystup primo z xka. Takze moje odpoved: jakykoliv hd vga kabel,ja konkretne mam nejaky speedlink,da se koupit snad vsude,stal me tusim 249kc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
phlanx
AHoj.
Premyslim jaky kablik dokoupit abych mohl provozovat xbox naLCD TV ktera je FullHD 1080p
mam verzi Premium a to tu starsi bez HDMI vystupu
muzu poprosit linky na zbozi ktere byste doporucili ? neco uz jsem nasel ale jde mi o to aby to umelo fullHD prevod
Diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts