doommaster01 Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Odesláno Září 16, 2008 Kdyz spustim jakoukoliv aplikaci na svym touchi tak se pri vypinani te aplikace vzdy sekne... koupil sem ho tady na foru.. Bylo mi receno restartovat pres itunes ale vubec nevim jak to synchronizovat... nevite nekdo pls Edit: nevim jak se mi to povedlo ale uz to funguje :D (prozatim) nevite teda nekdo jak synchronizovat ipod s PC? Aaa vubec to nechapu... Citovat
myschoo Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Odesláno Září 16, 2008 zapnes iTunes, pridas hudbu do kniznice, pripojis iPod, ukaze sa ti v device, hudbu das do playlistov a potom das SYNC Citovat
doommaster01 Odesláno Září 16, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 16, 2008 jenze kdyz tam pripojim touch tak to nahlasi chybu iTunes could not connect to the iphone because an unknown error occurred (0xE8000035) Citovat
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 16, 2008 Nahlásit Odesláno Září 16, 2008 Musíš dát Restore,nejlépe znovu přehrát FW a nebo podržet dlouze tlačítko Home a Power a restartovat iPod. Citovat
doommaster01 Odesláno Září 16, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 16, 2008 Ted se mi ipod nabiji a nejde s nim nic delat... Citovat
doommaster01 Odesláno Září 17, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 17, 2008 provedl sem restore.. ale pry mi to i updatovalo fw,, nevite jak zjistim verzi fw? Edit : vyresilo se tim to zamrzani... jenze ted mam fw 2.1 a ten nejde jailbreaknout... pokud se nemylim... :( :( :( Citovat
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Odesláno Září 17, 2008 provedl sem restore.. ale pry mi to i updatovalo fw,, nevite jak zjistim verzi fw?Edit : vyresilo se tim to zamrzani... jenze ted mam fw 2.1 a ten nejde jailbreaknout... pokud se nemylim... :( :( :( Nejde zatím,ale můžeš si tam dát nižší FW a z toho to pak pujde :)Nižší FW musíš stahnout a podržet shift a restore a vybereš ten svůj FW a dáš si tam jakej si vybereš a pak už uděláš jailbrerak :) Citovat
doommaster01 Odesláno Září 17, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 17, 2008 Tak sem zjistil ze tam mam 1.1.5 :D ... 2mrkej na drat hele pls byl bys ochotnej to se mnou probrat na ICQ ? dam ti credits... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.