tedysek Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Caw je tu nekdo kdo by mi objednal neco z toho obchodu a poslal by to pak dobirkou??????, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Caw je tu nekdo kdo by mi objednal neco z toho obchodu a poslal by to pak dobirkou??????, Tekken by ti to mozna udelal, ale budes mu muset zaplatit predem (asi jako kazdymu, nikdo si neco nekoupi a pak s riskem posilat na dobirku) ten te neokrade... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Klidne to objednam primo na tvou adresu, ale budes muset calnout predem, jako spousta lidi z fora, kterym jsem tam uz neco objednaval.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Anonymusi jsi tak hodny :) Tvech sluzeb nekdy vyuziju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Anonymusi jsi tak hodny :) Tvech sluzeb nekdy vyuziju :) Neni problem, staci se domluvit na veci, ja ti reknu presnou castku, kolik me to bude stat na PayPal -u a jakmile mi dorazi penize, objednavam to a davam tracking # ke sledovani zasilky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krystof94 Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Neni problem, staci se domluvit na veci, ja ti reknu presnou castku, kolik me to bude stat na PayPal -u a jakmile mi dorazi penize, objednavam to a davam tracking # ke sledovani zasilky ;-) Hele jak se to dělá , aby si sledoval tu zasilku .......:sorry: za :offtopic: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Na http://www.dealextreme.com/accounts/default.dx se vlevo prihlasis cislem zasilky a mailem, na ktery to bylo objednano a tam vidis, co se se zasilkou deje.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 tak a uctujes si za to neco? :) %? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Ne. Zatim to bylo vzdy free, zatim jsem jen jednou dostal neco navrch.. Ale je to na tobe, ja si sam rozhodne nic nerikam - jde mi jen o to, aby jsi mi to poslal na ucet jako prvni, nechtel bych pak mit nejake popotahovacky, kvuli par stovkam a pak se kvuli tomu nejak hadat kdy a jak to zaplatit xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.