Cyrus-C2 Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Zdravím... Mám úkol AJ udělat kratké povídání o "Hobbies" a chtěl bych vás tímto požádat o pomoc a návrhy co všechno napsat a kdyžtak aby to bylo AJ... Nesmí to být o tom jaké koníčky mám já, ale o koníčcích jako obecně dám 500 crdts + THX:) Předem děkuji.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D4X Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Why don't you say something about hobbies which are most popular? It means sport, PC, music etc? Music can be talked about for hours and hours : )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Na jaký to má být urovni? jako jakej rocnik... at to nevapada podezrele, nebo at nedostanes petku... :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Září 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Děkuji vám, ale poradím si s tím sám,a by to nebylo podezřelé napisu tam něco o té hudbě ja řikal d4x a posilam mu slíbenou odměnu PLS LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.