Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wifi-pripojeni

Otázka

Odesláno

Dobry den, Chtel bych se zeptat jestli bymi neporadil jak rozjet internet Doma mam dva routery plus k tomu mam nainstalovanou za oknem takovou antenu na Simelon k tem routerum mam este takove male antenky ale tata rikal ze kdyz tam mam tu velkou antenu ze nepotrebuju ty male antenky zapojovat a kdyz na PSP dam infrastructure mod a dam SCAN najde mi to Simelon neco pise to ze to nepotrebuje WEP KEY tak to dam a pak to rekne ze se nelze k pripojit k acces point a nalezne mi to se Simelonem taky jine a ty take pisou ze nelze pripojit k acess point byl bych rad kdybyste mi poradili... pridam foto routru pokud to nak pomuze rozhodne semi nechce kupovat Wifi klic abych mel porad zaple PC thum_808448d1402562b9a.jpgthum_808448d1404845086.jpgthum_808448d14070e4ad3.jpg

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

presne jak pise Fan1s - kup si silnejsi antenu...jelikoz nevidim primo antenu u routeru jenom nejaky kabely tak tipuju ze to bude nejakej N-connector nebo neco,to si urco zjistis jakej mas konektor na antene,ne? :cheesygrin: a pro jistotu si dej na routery WPA-PSK a hlavne nedavej filtrovani MAC adresy,to me na mem routeru blblo a PSP se vubec nechtelo pripojit...jinak pokud se na ty routery pripojujes treba s jinyma notebookama a nebo PCckama a ty se pripojej bez problemu (hlavni je tedka bezdratove pripojeni,to totiz se muze lisit v pridelovani DHCP,NAT atd...) tak bude problem hlavne v signalu,takze asi tak ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu