Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Zlevnění xboxů je tu !

^ToMmY^

Recommended Posts

Takže dnes jsem najel na playcentrum a vidím tam článek nové xboxy 360 za nové ceny tak to otevřu a koukal jsem udivem jak ty ceny šli dolu.

Zlevnění nastalo až teď 17.září né jak tady psal silas 7.

Tzn : Arcade s nějakou hrou - 4700 :shock:

Premium 60GB s nějakou hrou - 6200 :shock:

Elite s hrou kameo - 7700 :blink:

Zdroj : http://www.playcentrum.cz/default.asp?show=promo&promoid=106

Doporučuji prodat xbox dokad to jde už to pujde jen dál níž :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no ale zas berte v potaz ze si to stejne nekdo koupi kdyz si rekne ze za tak malo si k tomu klido jeste koupi hru zjo....ja bejt jima tak zlevnim jeste hry....fakt sou priserne drahy,podle me je dost spatny kdyz kolikrat da clovek za hru div ze ne 1/3 z ceny co stala konzole...

Odkaz ke komentáři

no ale zas berte v potaz ze si to stejne nekdo koupi kdyz si rekne ze za tak malo si k tomu klido jeste koupi hru zjo....ja bejt jima tak zlevnim jeste hry....fakt sou priserne drahy,podle me je dost spatny kdyz kolikrat da clovek za hru div ze ne 1/3 z ceny co stala konzole...

tě nikdo přece nenutí, abys měl doma deset originálek. Krom multiplayerovek pochybuju, že někdo hraje hry xkrát dokola. Normálním lidem ta hra stejně vydrží poměrně dlouho, protože ne každej u toho sedí každej den a několik hodin. A kdo ano, holt musí dát prašulky. Co mně na xboxu vadí a je jedním z důvodů, proč ho ještě nemám, tak placené online hraní. Za 4 roky do toho člověk nasype to, co dá za konzoli. Tomu říkám zlodějina. Jinak ceny spadly hezky, všechna čest. PS3 se asi bude klepat.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu