havid Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 potřeboval bych poradit mám normální ISO tonyho a na starý kartě mi fungoval teď mi přišla nová a všechny hry atd. tam jdou jen ten tonda, když ho zapnu tak se sekaj i intra a pak se to nenačte do hry, prosím poraďte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 masta Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Musis mit devhook a poustet to pres nej jinak v customu samotnym to nepustis :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 Blbost Masto, havida znám, sedíme spolu v lavici. Já THP8 hraju normálně z karty, on ho hrál taky, ale jakmile si koupil novou kartu, tak to nefachá. Já taky nepoužívám devhook. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havid Odesláno Leden 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 moje řeč, prostě je posraná karta nebo nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 flY1 Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 a ostatní hry ti dou normalne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jezyn Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 mě zag nejge GTA-VCS na 2.71se-c to jelo bez problémů a na 3.03OE ani ťuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 havid Odesláno Leden 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 jo ostatní hry jdou normálně ale WRC se taky trochu kouše fatk nevim čim to je :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jezyn Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 jo ostatní hry jdou normálně ale WRC se taky trochu kouše fatk nevim čim to je :-( převeď to z *cso do *.iso a kousat se ti to nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
havid
potřeboval bych poradit mám normální ISO tonyho a na starý kartě mi fungoval teď mi přišla nová a všechny hry atd. tam jdou jen ten tonda, když ho zapnu tak se sekaj i intra a pak se to nenačte do hry, prosím poraďte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts