grzibO Odesláno Září 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2008 Nevíte někdo jestli někdy do budoucna je plánovaný nějaký díl ze série BURNOUT?bo už je to dávno co vyšel Burnout Legends!A burnout dominator na ds ani nevyšel!(Naštěstí je na PSP)!.A Paradise vychází prozatím jenom na PS3(A to nemám a ani si to neplánuji pořizovat)!...A náhodou nebude třeba na Wii?...Protože to je jedna z nejlepších her(a nejlepší závodní hra co znám)!Tak mě štve,že si to nemůžu zahrát!:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chenda Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Koukal sem na ign a zadny burnouty se na NDS ani na WII nechystaj. Zavodni hry na DSku stejne za moc nestojej, na ty je urcite lepsi PSP, nebo nejaka vetsi konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grzibO Odesláno Září 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 :cry:!...no vím,že to není nic moc,ale rád bych si je sjel ještě na dsku!...Na psp se mi podruhé nechce jet to samé!...Na dsku by se to lišilo aspoň grafikou!....no nepotěšil jsi mne,ale díky za odpověď!!!!:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumburak Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2008 Obavam se ze burnout na psp ani na ds uz nikdy nevyjde EA se soustredi od PARADISE jen na NEXT-GEN a PC a na heandheldy prdi bohuzel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Září 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2008 Paradise vyjde na PC.. Závodní hra která nějak vypadá budou nejspíš zatim jenom NFS: Undercover Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.