Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Za kolik slimko.


Steel

Otázka

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Slo by flashnout. Dnes jsem opet flashoval 3 nove PSP - jeste nevybalene.. Vse Ok. U nas proste nove zakladni desky jeste nejsou - alespo ne v Praze (tam by preci mely byt jako prvni ne? Logicky..).

Ja vam vsem neco povim.. Vetsina, co tu roznasi, ze uz se setkala s neflashovatelnym PSP, maji jen stare DCv5, ci DCv6, se kterym proste neflashnou ani TA-088v2 - a ano, ty se dnes skutecne objevuji skoro pravidelne. Uz se mi nekolikrat stalo, ze za mnou jeli borci odnekud ze Sumavy apod. jenom protoze jim to nejakej amater neflashnul (diky tomu, ze mel stare despertar de cementrio) - myslel jsem, ze se ani nema cenu schazet, ze mi to take nepujde flashnout, samozrejme bezproblemu.. Takovych pripadu uz bylo vice, lide jeli za nekym a ten jen diky tomu, ze dotycny mel v2 a flasher to zkousel flashnout DCv6 a nizsim, tak se mu to nepovedlo a rekl mu, ze ma neflashovatelnou desku.. Docela me toci, ze mezi nama jsou takovy amateri a lidi kvuli nim mrhaj cas a penize a jeste k tomu sem pak takovi amateri metou nesmysly, ze uz se u nas objevilo neflashnutelne PSP (chapu, tekk se s tim setkal apod.. ale hafec lidi, tu mete hovadiny - a to jsem si jen overil tim, ze se mi takto ozvalo vice lidi s pripadem zminenym vyse).

.. a proc verim, ze se s novou deskou odsud z fora skoro nikdo nesetkal? Protoze flashuji pomerne hodne v Praze, uplne nova PSP, z datartu, eshopu, JRC apod. a jeste jsem se nesetkal s v3 deskou, vsechny se mi zatim podarilo flashnout. Obrovska nahoda a stesti? Mozna. To ale neni odpoved na to, ze v Praze jsou stale varky se starymi PSP - a to v klasickych obchodnich sitich, kde uz byly varky nekolikrat doplnovane. .. asi proste jen v nejakych regionech maji varky primo z vyroby..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu