Chloubik Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Nevíte náhodou kde se dá sehnat zdroj (celý kabel od zasuvky do PS3) ? zatim jsem ho nikde nenašel, díky EDIT: nevím jak to funguje a ani jak to popsat, takže se omlouvám, ale prostě mám holej PS3 a potřebuju do něj dostat 230.. Rybak.d :Teď jsem tam skoušel ten kabel k PC a celkem je tam volnej tak sem to nezapínal, ale skusim to teda, dík marek_2080: upraven nazev topicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 počkej, zdroj, nebo kabel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Mno jestli myslíš jen ten kabel, tak ti stačí normální k PC zdroji ... třeba tenhle: http://www.alza.cz/kabel-napajeci-230v-k-d39985.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chloubik
Nevíte náhodou kde se dá sehnat zdroj (celý kabel od zasuvky do PS3) ? zatim jsem ho nikde nenašel, díky
EDIT: nevím jak to funguje a ani jak to popsat, takže se omlouvám, ale prostě mám holej PS3 a potřebuju do něj dostat 230..
Rybak.d :Teď jsem tam skoušel ten kabel k PC a celkem je tam volnej tak sem to nezapínal, ale skusim to teda, dík
marek_2080: upraven nazev topicu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.