Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

<- Znáte XFire? (: Založíme CF usergroup? (: ->

DarthZelda

Recommended Posts

Požívá někdo z vás XFire?

Pro Ty co neznají: XFire je program, díky kterého můžete komunikovat s vašimi přáteli - avšak nejen ve Winech, ale rovnou ze hry do hry. Taky jím jdou dělat screenshoty či pořizovat videa - všechno pak můžete rovnou uploadnout na svůj profil. Do profilu se taky zaznamenává jak dlouho hrajete kterou hru - za poslední týden a celkově. Rovněž má v sobě Voice-chat, jdou s ním posílat soubory... A když třeba váš kamarád hraje nějakou hru typu Quake III:Arena, tak nejenže vidíte jeho statistiky a můžete mu napsat, ale můžete se rovnou připojit do jeho hry (pokud, samozřejmě, máte Quáka nainstalovaného) (:

více zjistíte (pokud umíte anglicky, jakože předpokládám že ano) na www.xfire.com

Pro ty, co používají: grupa založena!

http://www.xfire.com/clans/cfnug/

Klidně se přidejte (:

A kdyžtak sem třeba napište, tak jak to je všude:

nick na fóru --- username

(:

Domluvil jsem...

Nick na fóru --- username

DarthZelda --- darthzelda

Leny --- khazar24

_beriii_ --- beriiisek

Boroxman --- boro54

Vashut - Vashut

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
a co z toho?

Z toho to, že bychom si mohli psát in-game - je fakt, že to je asi jediná výhoda... Ale taky by se vidělo kdo co hraje, mohli bychom to řešit...

taky bych se přidal ale záleží co by se jako hrálo

Nejde o to, co by se hrálo... Každý by klidně hrál svoje... Ale pak by viděl: "Jéé, on hraje Quake III Arena, to miluju... Jdu za ním!" a jedním klikem na "Join Game" by se objevil ve hře...

Mimo jiné taky multi-user chat, samozřejmě in-game, a taky voice chat (tam si s multi-userovostí nejsem jist)...

Ještě dva lidi a založím tu usergroup (: Ať tam zbytečně nestraší (:

Odkaz ke komentáři

Znám jen bych potřeboval pomoc, spustil sem nainstaloval jsem apod jen nevim jak to funguje :D (zaznamenávání kolik H hraní jaké hry za XX..)

vsechno funguje samo... staci ho mit pustenej a vsechno se pocita,zaznamenava,sledujou jaky hry hrajes... ale musis byt online :]

Odkaz ke komentáři

Jestli máš non-steam CS, tak je celkem problém ho přidat... Na jednom starém dobrém fóru jsem měl napsaný návod, ale... bohužel, už není ani fórum ani CS u mě v kompu... Pokud máš ale steamované, pak by neměl být problém (:

^.^

Mno první véc co mě napadla byla, že to nejde kvůli NS, ale když to psalo že nemá přistup k Hl.exe tak sem myslel ze neco jiného, kazopadne thx za odpoved

Ale steam kvuli Xfire kupovat nebudu :)

Odkaz ke komentáři

Mno první véc co mě napadla byla, že to nejde kvůli NS, ale když to psalo že nemá přistup k Hl.exe tak sem myslel ze neco jiného, kazopadne thx za odpoved

Ale steam kvuli Xfire kupovat nebudu :)

To v žádném případě nemusíš (: Až nebudu po pár pivech a budu mít krapet času, napíšu Ti tu klidně návod (: Jde o jednoduchý edit v "xfire_games.ini" (: Pokud použiješ metodu "pokus-omyl", nepochybně na to přijdeš i sám - tak těžké to není (: Jen tuším u Cs přepsat dvě přístupové cesty, aby to nehledalo STEAM (: Počítat to bude, ale se hrou na STEAM serverech Ti to of course nepomůže (:

Zkus a kdyby nešlo, ozvi se - zkusím já (:

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Tak si mě tam taky přidejte:

Vashut - Vashut

Moc se v tom programu nevyznám. Hraje jen Dotu na gareně. Vím, že mi to počítá dobu strávenou. Vynásobte tak 10* a je to doba doopravdy strávená :D

Kdyžtak dejte vědět jak si vás tam přidám, opravdu se v tom programu nevyznám.

Odkaz ke komentáři

Hotovo, grupa vytvořena - 5 už je skupina (: Minimálně skupinka (:

Všem těm, co se doteď zapsali, jsem poslal pozvánky - najdete je nejspíš na profilu či DashBoardu (:

Kdyby se chtěl přidat i někdo jiný, kdo XF používá, stačí se zapsat tady, či klidně jen přidat na http://www.xfire.com/clans/cfnug/ - já už vás sem dodám (:

Mimochodem - kdyby se někomu chtělo vytvořit logo, budu jen rád (: Jde de facto o avatara, velikost 160x160 (:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu