DarthZelda Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Požívá někdo z vás XFire? Pro Ty co neznají: XFire je program, díky kterého můžete komunikovat s vašimi přáteli - avšak nejen ve Winech, ale rovnou ze hry do hry. Taky jím jdou dělat screenshoty či pořizovat videa - všechno pak můžete rovnou uploadnout na svůj profil. Do profilu se taky zaznamenává jak dlouho hrajete kterou hru - za poslední týden a celkově. Rovněž má v sobě Voice-chat, jdou s ním posílat soubory... A když třeba váš kamarád hraje nějakou hru typu Quake III:Arena, tak nejenže vidíte jeho statistiky a můžete mu napsat, ale můžete se rovnou připojit do jeho hry (pokud, samozřejmě, máte Quáka nainstalovaného) (: více zjistíte (pokud umíte anglicky, jakože předpokládám že ano) na www.xfire.com Pro ty, co používají: grupa založena! http://www.xfire.com/clans/cfnug/ Klidně se přidejte (: A kdyžtak sem třeba napište, tak jak to je všude: nick na fóru --- username (: Domluvil jsem... Nick na fóru --- username DarthZelda --- darthzelda Leny --- khazar24 _beriii_ --- beriiisek Boroxman --- boro54 Vashut - Vashut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Příjde mi to celkem zajímávé tak se hlásím... Leny --- khazar24 toho si nevšímejte nick mam pak jinej :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kulo Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 a co z toho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlatokop.zas Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 taky bych se přidal ale záleží co by se jako hrálo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Přidal by jsem se, ale nejprve se musím vrátit domů a zapojit net :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Září 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2008 Muj nick... _beriii_ --- beriiisek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Září 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 a co z toho? Z toho to, že bychom si mohli psát in-game - je fakt, že to je asi jediná výhoda... Ale taky by se vidělo kdo co hraje, mohli bychom to řešit... taky bych se přidal ale záleží co by se jako hrálo Nejde o to, co by se hrálo... Každý by klidně hrál svoje... Ale pak by viděl: "Jéé, on hraje Quake III Arena, to miluju... Jdu za ním!" a jedním klikem na "Join Game" by se objevil ve hře... Mimo jiné taky multi-user chat, samozřejmě in-game, a taky voice chat (tam si s multi-userovostí nejsem jist)... Ještě dva lidi a založím tu usergroup (: Ať tam zbytečně nestraší (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 hh to asi nebude mit cenu xD vsak xfire tu skoro nikdo nezna a zjevne nechapou k cemu vubec je... Skoda no ... v progamingu rozsirena vec bez ktery se neda obejit :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Září 29, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Tak tak (: A nejen v progamingu - nejsem pro a XFire zbožňuju (: Teď jsem to naučil používat kámoše a taky si ho nemůže vynachválit (: Ale těžko to někomu cpát, no (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 jj xfire je moc dobry client ... ja osobne uz ani hry nehraju... respektive nemam ani windows takze oficialniho klienta nepouzivam. Puzivam XFIRE rozsireni pro pidgin - proste bez xfiru se nemuzu obejit :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Znám jen bych potřeboval pomoc, spustil sem nainstaloval jsem apod jen nevim jak to funguje :D (zaznamenávání kolik H hraní jaké hry za XX..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 je to skvělej program, jenže ho nevyužívám, protože když mi po chvíli spadne net tak se mi to nechce zase zapínat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Znám jen bych potřeboval pomoc, spustil sem nainstaloval jsem apod jen nevim jak to funguje :D (zaznamenávání kolik H hraní jaké hry za XX..) vsechno funguje samo... staci ho mit pustenej a vsechno se pocita,zaznamenava,sledujou jaky hry hrajes... ale musis byt online :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 vsechno funguje samo... staci ho mit pustenej a vsechno se pocita,zaznamenava,sledujou jaky hry hrajes... ale musis byt online :] Online sem to mel celej tejden a celej tejden to psalo neco jako: No games played :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_beriii_ Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 Online sem to mel celej tejden a celej tejden to psalo neco jako: No games played :D aha a nechal si ho at ti detekuje instalovany hry? :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2008 aha a nechal si ho at ti detekuje instalovany hry? :] Jak? (Tzn.NE) :P - Edit: Nvm proc ale nechce mi to najit napr CS a RS, jen DriftCity a karty lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Září 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Jestli máš non-steam CS, tak je celkem problém ho přidat... Na jednom starém dobrém fóru jsem měl napsaný návod, ale... bohužel, už není ani fórum ani CS u mě v kompu... Pokud máš ale steamované, pak by neměl být problém (: ^.^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GoD Odesláno Září 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Jestli máš non-steam CS, tak je celkem problém ho přidat... Na jednom starém dobrém fóru jsem měl napsaný návod, ale... bohužel, už není ani fórum ani CS u mě v kompu... Pokud máš ale steamované, pak by neměl být problém (:^.^ Mno první véc co mě napadla byla, že to nejde kvůli NS, ale když to psalo že nemá přistup k Hl.exe tak sem myslel ze neco jiného, kazopadne thx za odpoved Ale steam kvuli Xfire kupovat nebudu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Září 30, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2008 Mno první véc co mě napadla byla, že to nejde kvůli NS, ale když to psalo že nemá přistup k Hl.exe tak sem myslel ze neco jiného, kazopadne thx za odpovedAle steam kvuli Xfire kupovat nebudu :) To v žádném případě nemusíš (: Až nebudu po pár pivech a budu mít krapet času, napíšu Ti tu klidně návod (: Jde o jednoduchý edit v "xfire_games.ini" (: Pokud použiješ metodu "pokus-omyl", nepochybně na to přijdeš i sám - tak těžké to není (: Jen tuším u Cs přepsat dvě přístupové cesty, aby to nehledalo STEAM (: Počítat to bude, ale se hrou na STEAM serverech Ti to of course nepomůže (: Zkus a kdyby nešlo, ozvi se - zkusím já (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boroxman Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Tu jsem i já xD Boroxman --- boro54 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vashut Odesláno Listopad 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Tak si mě tam taky přidejte: Vashut - Vashut Moc se v tom programu nevyznám. Hraje jen Dotu na gareně. Vím, že mi to počítá dobu strávenou. Vynásobte tak 10* a je to doba doopravdy strávená :D Kdyžtak dejte vědět jak si vás tam přidám, opravdu se v tom programu nevyznám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarthZelda Odesláno Listopad 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2008 Hotovo, grupa vytvořena - 5 už je skupina (: Minimálně skupinka (: Všem těm, co se doteď zapsali, jsem poslal pozvánky - najdete je nejspíš na profilu či DashBoardu (: Kdyby se chtěl přidat i někdo jiný, kdo XF používá, stačí se zapsat tady, či klidně jen přidat na http://www.xfire.com/clans/cfnug/ - já už vás sem dodám (: Mimochodem - kdyby se někomu chtělo vytvořit logo, budu jen rád (: Jde de facto o avatara, velikost 160x160 (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.