SmokeKiller Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Zdravim .. Nasel by se tady nekdo kdo dohral VC ? respektive mam dotaz: GTA VC je skvely jediny co me sejri je, ze kdyz jedu po meste strilej po me mafiani ? kdy to prestane a jestli vubec ? az koupim vsechny ty baraky ? nebo az dohraju hru ? Diky za odpovedi ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 neprestane, budou te nadale napadat...tzv nekonecna hra (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saitek192 Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 me to tk vadilo vzdycky jsem mel dobry auto a oni mi ho rosekaly ale jinak to bude furt dokola ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Ja jsem jim zabral vsechny domy a je klid 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmokeKiller Odesláno Září 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 jj THOMAS MA PRAVDU :: ZABRAL JSEM VSE A ONI ZMIZELI :: :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mekybboy Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 jakmile koupis vsechny domy tak vegat, ale to uz tady psali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpeeDin Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 jj vsechno sem ji zabral vsude sem postavyl ty nevestince za 8800$ a je klid xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 přesně jak tu píšou, stačí vše zabrat a je po problému. BTW docela jsem nepochopil název topicu :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.