kralyk Odesláno Září 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2008 Čauves, tak sem zakoupil TV kompozitní kabel, ale doma u televize to nějak nejede, akorát černobíle. Zkoušel jsem to zapojit normálně přes kompozitní vstup a taky přes scart, ale pokaždý to dávalo jen černobílej vobraz. Kabel vadnej není, zkoušel sem to ve škole na projektoru co má kompozitní video vstup a fungovalo to dobře. A je mi divný, že by to byla chyba televize, páč když přes kompozite zkusim připojit dvdčko tak funguje v pohodě... Nevíte v čem může bejt problém? :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Září 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2008 hm mě todle dělalo na přenosným dvd na out ale nikdy jsem to nevyřešil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kralyk
Čauves,
tak sem zakoupil TV kompozitní kabel, ale doma u televize to nějak nejede, akorát černobíle.
Zkoušel jsem to zapojit normálně přes kompozitní vstup a taky přes scart, ale pokaždý to dávalo jen černobílej vobraz.
Kabel vadnej není, zkoušel sem to ve škole na projektoru co má kompozitní video vstup a fungovalo to dobře.
A je mi divný, že by to byla chyba televize, páč když přes kompozite zkusim připojit dvdčko tak funguje v pohodě...
Nevíte v čem může bejt problém? :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts