modry.neon Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Odesláno Září 21, 2008 jenom docasne OT. neni tu nekdo z ostravy nebo karvine nebo tak kdo by mi pujcil za pivko nebo tak GTA:LCS nepatchovane? diky moc ...pls....
0 kilco Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Odesláno Září 22, 2008 doporučuji si gta lcs stahnhnout --------------------------------------- nevim jak mám tuhle zprávu vymazat takže to neplatí ju ?
0 modry.neon Odesláno Říjen 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2008 A nekdo kdo by mel na pujceni Lumines? diky moc
0 Zavorka Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2008 doporučuji si gta lcs stahnhnout --------------------------------------- nevim jak mám tuhle zprávu vymazat takže to neplatí ju ? lolkdyž nevíš na co to má tak se nepiš! potřebuje to na DG jenom docasne OT. neni tu nekdo z ostravy nebo karvine nebo tak kdo by mi pujcil za pivko nebo tak GTA:LCS nepatchovane? diky moc...pls.... A nekdo kdo by mel na pujceni Lumines? diky moc hele bude lepší když si někoho seženeš zde -> http://console-forum.net/showthread.php?t=17627 a on ti to na počkání flashne pandorou ... je to lepší rychllejší ...
0 modry.neon Odesláno Říjen 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2008 jj to je moznost, ale ja si chci DG udelat sam, at mam na tom taky nejakou zasluhu :) Fakt nema nikdo na pujceni? kuji btw. Je jedno jakyma lumines udelam DG? jsou jenom jedny nebo neco jako LCS? diky
Otázka
modry.neon
jenom docasne OT. neni tu nekdo z ostravy nebo karvine nebo tak kdo by mi pujcil za pivko nebo tak GTA:LCS nepatchovane? diky moc
...pls....
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts