modry.neon Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2008 jenom docasne OT. neni tu nekdo z ostravy nebo karvine nebo tak kdo by mi pujcil za pivko nebo tak GTA:LCS nepatchovane? diky moc ...pls.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kilco Odesláno Září 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2008 doporučuji si gta lcs stahnhnout --------------------------------------- nevim jak mám tuhle zprávu vymazat takže to neplatí ju ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Říjen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 A nekdo kdo by mel na pujceni Lumines? diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 doporučuji si gta lcs stahnhnout --------------------------------------- nevim jak mám tuhle zprávu vymazat takže to neplatí ju ? lolkdyž nevíš na co to má tak se nepiš! potřebuje to na DG jenom docasne OT. neni tu nekdo z ostravy nebo karvine nebo tak kdo by mi pujcil za pivko nebo tak GTA:LCS nepatchovane? diky moc...pls.... A nekdo kdo by mel na pujceni Lumines? diky moc hele bude lepší když si někoho seženeš zde -> http://console-forum.net/showthread.php?t=17627 a on ti to na počkání flashne pandorou ... je to lepší rychllejší ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 modry.neon Odesláno Říjen 3, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2008 jj to je moznost, ale ja si chci DG udelat sam, at mam na tom taky nejakou zasluhu :) Fakt nema nikdo na pujceni? kuji btw. Je jedno jakyma lumines udelam DG? jsou jenom jedny nebo neco jako LCS? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
modry.neon
jenom docasne OT. neni tu nekdo z ostravy nebo karvine nebo tak kdo by mi pujcil za pivko nebo tak GTA:LCS nepatchovane? diky moc
...pls....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts