placek Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Odesláno Září 21, 2008 Tuším SlovoED a potom se ten zbytek jen přepíše v Total Commandru. Citovat
Lukan Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Odesláno Září 21, 2008 Odzkouseno na iPhone 3G zakoupen v ČR potvrzuji funkcnost :) Diky myschoo za navod ;) A chtel bych dodat ze CZ lokalizaci lze nainstalovat primo pres: Cydia - Manage - Sources - CZ/SK Comunity Repo-Čestina 2.1 btw: mel sem problem s .app aplikacemi problem sem vyresil smazanim: aple.mobile.instalation.plist ve private/var/mobile/Library/Cache Citovat
myschoo Odesláno Září 21, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 21, 2008 ^^ vsak to je napisane v navode:blink: a mimochodom, neblbne ti po nainstalovani cestiny z Cydie, Cydia? .. lebo ludia sa stazovali ze ked to nainstalovali tak to chcelo stale nejaky update Citovat
Lukan Odesláno Září 21, 2008 Nahlásit Odesláno Září 21, 2008 Tento problem sem vyresil preinstalovanim Cydie Citovat
myschoo Odesláno Září 22, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 22, 2008 spísal som zoznam užitočných apps s Cydie. ------------------------- spojene 2 posty hej ludia, stiahnite si aplikaciu iGolf! :D je to simulator golfoveho odpalu :) ja zatial 396 yardov :) Citovat
au! Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Odesláno Září 23, 2008 diky myschoo :D ... jde teda ten quickpwn na ipod touch 2nd jinak : co mi poradite : jailbreak nebo AppStore (budu mit na nem ucet i penize..) Citovat
myschoo Odesláno Září 23, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 23, 2008 JB na iPod Touch 2nd Gen este nie je takze zatial ti ostava iba Appstore :) Citovat
au! Odesláno Září 23, 2008 Nahlásit Odesláno Září 23, 2008 diky,az ho dostanu /v nedeli/ tak si potom koupim 100$ tak az neco stahnu ,tak udelam taky nejakej seznam,ale z AppStoru ne z cydie Citovat
GodsPower Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 co mam robit ked my freeznul iphone 3g 2.0.1 ???? nechce mne to dostat ani do menu a mam jailbraknuty .. vsechno pred tim fachcilo a dokonce mam i signal muzu volat ale nemuzu se dostat do menu co s tim ?? a pak se my uplne sekl kdyz sem si na nej zavolal s n95 tak ted uz nemuzu ani volat jenom poustet hudbu muzu .. heeeeeeeelp :P Citovat
Lukan Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 Pripojit se k iTunes - restore a pak znova Jailbreak :D Citovat
GodsPower Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 omfggggg to je fakt na nic telefon , to je asi nejhorsi telefon co sem kdy mnel ... asi tak bych vam to rekl ten kdo si ho chce koupit TAK RIKAM NEKUPOVAT JE TO SMEJD.OD DNESKA SEM ANTI-IPHONE.. no co dneska to spravim a jdu ho prodat kdyz tak dik za radu ;) Citovat
placek Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 omfggggg to je fakt na nic telefon , to je asi nejhorsi telefon co sem kdy mnel ... asi tak bych vam to rekl ten kdo si ho chce koupit TAK RIKAM NEKUPOVAT JE TO SMEJD.OD DNESKA SEM ANTI-IPHONE.. no co dneska to spravim a jdu ho prodat kdyz tak dik za radu ;) Neřekl bych ,že je to špatný výrobek.Jen s ním neumíš zacházet. Citovat
iLukas Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 presne tak...a mas ty vobec iphone..v podpise mas ze mas "treti rada" to je aky iphone? Citovat
corvette Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 Neřekl bych ,že je to špatný výrobek.Jen s ním neumíš zacházet. Asi tak problem neni v iPhonu.... Citovat
au! Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 ^^jsem stejneho nazoru,vsechno se muze zkazit,ale jen malo co se da opravit tak lehce jako iphone,tak bud rad.. Citovat
myschoo Odesláno Září 24, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 prave sa mi podaril husarsky kusok.... zmazal som VSETKY aplikacie v iPhone :D uz som spravil restore 2.1 -> znova JB 2.1 cez oficialny QuickPWN ktory uz ma komplet GUI... neskor updatnem navod ... edit. ten backup je kua pomaly >_> Citovat
Zekeasakura Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 njn myschoo si ty ale sikulka. Ja teraz skusam rozbiehat VNC na iPode + nastavovanie routera aby to islo. Takze si rezervujem navod :D Citovat
au! Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 ^^:X vy mi delate chute,co byste mi doporucili jako hlavni si stahnout ? enigmo ? Citovat
Zekeasakura Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 X-Plane 9 - Pocudujes sa co ten ipod dokaze :D Citovat
GodsPower Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 ja sem zpokojenej s iphone ale stve mne akurat to freezovani .. jinak je to v poho mobil a jeho funkce stoji za ty prachy co sem utratil na nej .. ale pro toho kdo nema cas a nervy furt neco spravovat a instalovat ... chapete ?? Citovat
Zekeasakura Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 Vidis a niekoho to bavi (napr. mna) ale ked si chcel mobil na telefonovanie tak si si mal kupit nokiu 3310 Citovat
GodsPower Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 reknu ti ja ten mobil mam od jeho prvniho vydani a to sem si ho koupil v americe poprvy co vysel sem si ho koupil a od ty doby do tedka se my nic s nim nestalo .. to je zatim poprvy freeze .. a jinak mam n95 na telefonovani tudle sem si koupil jako ze to budu pouzivat jako mp3prehravac :P chapes ? Citovat
Zekeasakura Odesláno Září 24, 2008 Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 Aha tak ked je to len prvy freeze tak sa nemas na co hnevat a iPhone RULLEZZ :D Ok ale skocime uz s offtopicom :D Citovat
myschoo Odesláno Září 24, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Září 24, 2008 tak mam to hotovo. JB + MI + nahodene kontakty, hudba, apps + cydia apps ... ked bude cas nahodim ten novy navod... inak neodporucam na JB telefone nahadzovat data z Backup!! radsej sa prihlaste ako novy iPhone a nahadzte to tam odznova cez zalozky... ten backup robi problem, zda sa ze mne predtim nejak zblbol sync s outlookom a nedali sa ani ukladat mailove ucty... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.