Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2008 Myschoo mohl bys všechy programy co odporucas v prvnim postu zabalit a nekam uploadnout? především BossPrefs :) Předem díky EDIT: už sem si to postahoval Citovat
myschoo Odesláno Říjen 2, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2008 najjednoduchsie je ist cez Cydiu a tam ich potahat ;) Citovat
neon Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2008 mám problém mám new ipod touch 8gb 2G fw2.1.1 takže žádný jailbreak tak si chci stáhnou aspon neco free z itunes jenže se nemůžu regnout protože kreditku nemám nejde to nějak obejít nebo nemá někdo zbytečný acc na itunes? Citovat
Lukan Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2008 mám problém mám new ipod touch 8gb 2G fw2.1.1 takže žádný jailbreak tak si chci stáhnou aspon neco free z itunes jenže se nemůžu regnout protože kreditku nemám nejde to nějak obejít nebo nemá někdo zbytečný acc na itunes? V PC otevres iTunes/iTunes Store/Vyberes si jakou koliv free aplikaci/GET APP/Greate New Account/Continue/Podminky aplikace iTunes ..... souhlasim s nimi/Countinue/Vyplnis udaje/Continue/Payment Method a vyber NONE ;) atd .... a je ucet zalozen :) Citovat
neon Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2008 no to wím já tam ale totiž payment method nemam none musim proste vybrat nejakou z kreditek lukan nemohl bys mi zalozit účet pokud ti to půjde? Citovat
Lukan Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2008 no to wím já tam ale totiž payment method nemam none musim proste vybrat nejakou z kreditek lukan nemohl bys mi zalozit účet pokud ti to půjde? Postup sem ti napsal to NONE tam proste musis mit Zkus si vybrat treba free aplikaci AIM :) a pokracuj podle navodu ... Citovat
neon Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2008 jo dík už to tam naskočilo ale už to skoším 2 den a fakt to tam nebylo ani když jsem si vybral free aplikaci Citovat
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 2, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2008 Porad se mi na iPhonu zobrazuje nahore E (edge) i kdyz jsem Edge pře BossPrefs vypnul. Nechci aby me na konci mesice prisel ucet na nekolik tisic,,,, zaroven schanim nakej ICQ klient na FW2.1 A jeste jedna otazka , kde a jak dostat romky do Gameboy emulatoru v iphonu? Citovat
myschoo Odesláno Říjen 2, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2008 1. pouzivaj edit 2. na edge si uz dostal odpoved inde takze povazujem za objasnene. 3. romky najdes na gugli a skopirujes ich hned ako pripojis fon cez diskaid, mas tam zlozku ROMs/GBA/ sem romky Citovat
Zekeasakura Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2008 Nepoznate nejaky emulator gameboya color a nie advance ? Chcel by som si zahrat aj niektore colorove hry. Citovat
myschoo Odesláno Říjen 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2008 gameboy4iphone.... to je GB/GBC emu Citovat
Zekeasakura Odesláno Říjen 3, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2008 Ale ten je pre 2.xx len v beta verzii ktoru mozu testovat len beta testeri ktori dali donate ZodTTdu. Takze iny zatial neni ? :( Citovat
myschoo Odesláno Říjen 3, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2008 tak potom asi ne, iny som nevidel Citovat
myschoo Odesláno Říjen 8, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2008 ludkovia, nasiel som dve sikovne aplikacie ak mate wifi Installous + AppShare :) ... pomocou tychto 2 apps mozete stiahnut cez WiFi/3G etc .ipa hry a nasledne ich nainstalovat :) http://hackulo.us/forums/index.php?showtopic=651 http://hackulo.us/forums/index.php?showtopic=705 Citovat
Han3 Odesláno Říjen 9, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 nic od Applu nemám, zato mám několik otázek :) : s kámošem jsme srovnávali Symbian vs Apple (ten SF co je v Iphone)... co já vím, tak Apple má uzavřenou platformu...tudíž je na něj málo aplikací, ale zato ve větší kvalitě než může mít opensource Symbian (je vůbec OpenSource, asi jo ne :D?) opensource...jako je třeba windows je nestabilní a nemůže dosahovat takových kvalit jako uzavřený OS (či tak, nevim jak se tomu všemu nadává :D) Je opravdu tak málo applikací na iphone? (a kvalita app oproti Symbianu?) Je iphone na grafický úrovni dobrej? píšou se s ním dobře SMS? THX Citovat
myschoo Odesláno Říjen 9, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2008 co ja viem.. aplikacii je podla mna dost, ale maju urcite specificka pravidla od Apple .. ale zas dalsie apps su v Cydii graficka uroven je super sms sa daju pisat rychlo, chce to cvik a zvyk ;) Citovat
domca456 Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2008 chtel sem se jenom zeptat jestli potrebuju crackute Mobile Installation kdybych si instaloval ty ipa hry primo z iphone? pomoci toho Appshare a Installous. Citovat
domca456 Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2008 chtel sem se jenom zeptat jestli potrebuju crackute Mobile Installation kdybych si instaloval ty ipa hry primo z iphone? pomoci toho Appshare a Installous. Citovat
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2008 Tak jsem zkoušel dávat všelijáke GBA romky z různých zdrojů, spustím hru v emulátoru, ale dycykse napíše: Sorry, but ipSP requiras a Gameboy Advance. Ta kde dělám chybu? :) Citovat
myschoo Odesláno Říjen 14, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2008 mas tam aj gba_bios.bin ? Citovat
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 14, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2008 Ne nemám, Teď jsem ho tam nakopíroval ( Roms\GBA) a stále stejná chyba :( Citovat
myschoo Odesláno Říjen 14, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 14, 2008 tento mi funguje http://www.subory.sk/download/178222/gba_bios.bin Citovat
Zekeasakura Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2008 chtel sem se jenom zeptat jestli potrebuju crackute Mobile Installation kdybych si instaloval ty ipa hry primo z iphone? pomoci toho Appshare a Installous. Ano potrebujes. Su to stale IPA hry a potrebujes cracknuty mobileinstallation. Citovat
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 15, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 15, 2008 Pořád stejná chyba, newím kde chybuju.... :( Citovat
Rajce Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2008 hej lidi kdyz budu mit iPhone s FW 2.2 tak nemuzu udelat JB? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.