au! Odesláno Říjen 16, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 16, 2008 on uz je 2.2 ? ja vim jen o 2.1... Citovat
Zekeasakura Odesláno Říjen 17, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2008 2.2 este neni :dozey: takze nemozme povedat ci ti pojde jailbreaknut. Tymito navodmi urcite nie ale ked sa jailbreak objavi tak napisem navod. Citovat
Cloud.M@-T€R Odesláno Říjen 19, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 19, 2008 zeke: Nefunguje odkaz na jaadu connect ve druhém postu - chyba 404 . Moh ybs ji nekam upnout? Citovat
davcax Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2008 Ahoj. Udělal jsem jailbreak ipodu touch přesně podle návodu a nemám na ploše ani cydii a ani installer.Kde může být chyba? jde o ipod touch 1 generace Ještě dodávám že bootovací logo se mi normálně změnilo na ananas ale cydia a installer nikde Citovat
ScRyX Odesláno Říjen 24, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2008 Pred dvoma dnami sa mi viac-menej nahodou dostal do ruk iphone 16 GB a mal by som par otazok... A) ten jailbreak - ake je riziko ze sa pri robeni toho daco pokazi? jailbreakom stratim zaruku, to je mi jasne, ale keby sa daco pos*, mozem to nejako dat do povodneho stavu? a je to vlastne nieco ako cfw na psp, alebo je to len "odblokovany OFW"? Dalej aplikacie pre breaknuty iphone su ine ako su v appstore? alebo su na nete nejake piratske kopie tych z appstore a idu na breaknutych iphonoch ? B) Ako sa do toho kua davaju videa? Pridal som si jeden klip v mp4 do library, a je medzi movies(idiotske delenie), ale ked dam sync all videos, tak mi ho tam neskopci....znamena to ze je v zlom formate? Myslel som ze to ze sa zjavilo v itunes znamena ze format je ok :D A neponuklo mi to ziadne konvertovanie... T_T C) Zahram si spore origins zadara po jailbreaku? Tj zatial secko, vopred dakujem za odpovede na moje vycerpavajuce otazky :cheesygrin: Citovat
myschoo Odesláno Říjen 24, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2008 A) dost male. pretoze iPhone ma restore mode a DFU mode. na odblokovane telefony su neoficialne aplikacie a samozrejme idu aj aplikacie z AppStore (aj cracknute) B) videa sa davaju cez iTunes, format musi byt mp4 C) ano mozes Citovat
davcax Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2008 Tak už se mi to asi na podesáté povedlo. Je to záhada. Dělal jsem to pořád stejným způsobem. No hlavně že je hotovo:D Citovat
folty.hans Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2008 nemá někdo bližší info o SIM Unlocku iphona 3g ? nějak jsem se teď o to moc nezajímal, nebylo moc času, tak jestli někdo náhodou neví, zda-li to nepokročilo :) už mě nebaví mít Ipod Touch s foťákem :lol: Citovat
myschoo Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2008 no je to tak jak to je... STOJI TO... o softwarovom unlocku iP 3G uz peknu dobu nebolo ziadne info... ani iphone dev team nic nepise Citovat
neon Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2008 A JÁmysle že píšou už se blíží do finále ale udělaj první iphone 3g a až potom se budou věnovat ipod touch 2G Citovat
ScRyX Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2008 Tak už som si pwnol iPhone, ale Diskaid mi ho nechce ani za boha najst T_T...ten mobile installer je na cracknute programy z appstoru, ano? Ale ten diskaid pouzijem napriklad aj na davanie hier pre scummvm a nes emulator do pamati iphonu....takto ale nvm T_T Kde moze byt problem? Citovat
myschoo Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2008 neon: ty si uplne mimo :) iPod Touch nema ani SIM kartu... Citovat
neon Odesláno Říjen 25, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2008 lol tak já su mimo spíš ty to nechápeš já nikde nepsal že ipod má simku.Dev team pracuje na Jailbreak Iphone 3G a pracuje taky na Jailbreak Ipod Touch 2G.Píšou že prvořadý je Iphone 3G a až potom jse vyrhnou na Ipod Touch 2G takže nevím co valíš otom že jsem mimo Citovat
myschoo Odesláno Říjen 25, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2008 opakujem, si mimo ;) tu nie je rec o jailbreak, ale o SIM unlock... precitaj si prosim ta foltyho prispevok este raz ;) Citovat
folty.hans Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2008 neon: ano, bavili sme se o Sim unlocku, jailbreaknout iphone 3g jde už dávno, nicméně, pokud si koupíš třigéčko jinde jak v ČR tak si holt nezavoláš .. asi jako já, když kupuju u slovenského T-mobilu :) jinak myschoo díky za sice né moc povzbudivé, ale přece jen info :)) Citovat
neon Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2008 Disclaimer!! This is a purely technical post with no pragmatic use! There is no 3G unlock in this post. tak jsem to nemyslel už ve větě je psané 3G unlock takže usuzuji že je to ten váš sim unlock,jailbreak 3g ipfone jde už dávno to už vím takže jsem měl pravdu já stačí se podívat na stránku dev teamu že pracují na unlock 3G a jailbreak ipod touch 2G a že až dokončí unlock tak se vrhnou na jailbreak IT 2G Citovat
au! Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2008 folty : muj bratr ho ma z usa, a vola pres turbo sim. Citovat
ScRyX Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2008 Omg...nechapem...skonvertoval som video z avi do mp4 pre iphone s pomocou programu free video to iphone converter, pridal do library cez add file to media library, zjavilo sa to medzi movies, fajn. Klikol som na iphone v itunes a vo video zaskrtol ze sync all, dal som apply ale to video tam nedalo! WTF? Help plz T_T Citovat
myschoo Odesláno Říjen 26, 2008 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2008 neviem co robis zle, malo by to normalne ist o_O edit. ok neon, zle sme sa pochopili, ja som tvoj prvy post chapal ze hovoris o JB kedze si tam spomenul iPod... ok nevadi. vyriesene. Citovat
folty.hans Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2008 dav´e : jo, taky jsem to dlouho zvažoval , ale něco málo jsem přečetl a zrovna se mi moc nechce řezat Sim kartu, a funkčnost též není stoprocentní, většinou se uvádí že YesSim nepřijímá cca 20 % hovorů, s eSMSkami to bude podobně ... nevím, toto psali lidé na fórech .. jak je spokojen tvůj bratr ? Citovat
au! Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2008 uplne skvele,udelal mu to nekdo tam za 40d. no a vsechno faka.. nic nerezal (sim) Citovat
folty.hans Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2008 mohl by jsi od bratra ,,vysondovat" co má přesně za typ, nebo nějaké podrobnější info ? díky moc Citovat
au! Odesláno Říjen 27, 2008 Nahlásit Odesláno Říjen 27, 2008 on o tom nic nevi, jen mi rekl,ze mu za 40d udelal to ,aby mu to slo,pak jsem mu rekl ze mu udelal jailbreak a on nevedel co to je. jinak ma tam takovej drzak na tu simku jinej (naka turbosim)...ma iphone 3g Citovat
naze Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 ja mam problem, ze ked si chcem restornut na tu novu verziu, podrzim shift vyberem stiahnuty subor z navodu (mam touch) tak vzdy mi zahlasi error 5.. nevie niekto co stym? itunes mam 7.7 Citovat
bye1 Odesláno Listopad 2, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2008 Nevíte někdo jestli existuje už čeština pro verzi 2.1.1 Nebo jak jí tam dostat? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.