Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

iPhone FAQ - Jailbreak | IPA hry | aplikácie | odkazy


myschoo

Recommended Posts

Anonymous : ipod Touch 3G existuje...

!!Dalsi PUSOBIVY ZPUSOB jak IP JAILBREAKNOUT pomoci BLACKRA1N!!

1)- Pripojte IP k PC a nechte OTEVRENY iTUNES!!!!

2)- Zapnete blackra1n a kliknete na "make it ra1n" a blackra1n zacne pracovat (to vi kazdy) IP bude v režimu Recovery. Objeví se vam v iTunes zpravu o RESTORE ALE neklikejte na tlačítko restore !!!!! nechte to..

3)- ZAVRETE blackra1n, a stale nechte otevreny iTunes, restartujte IP tím, že držíte HOME a POWER pár sekund...a pak zas ZAPNETE IP(klik na POWER)

4)- ted zas otevrete BLACKRA1N..a uz vam to bude fungovat

ENJOY

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Sorry no, tak jsem trochu pozadu :D Koukam ted, vzhledove je snad uplne stejny a je jen trochu vykonejsi (v praxi asi zatim nevyuzite.. minimalne pred pul rokem bych mel pravdu).

Mel by mit 1x vetsi RAM, lepsi GPU, lehoucce lepsi CPU (je zase nehorazne underclockle, takze ve vysledku neni ani o 100MHz lepsi) a na hudbu vydrzi asi o 6 hodin dele, nez 2g a muze mit az 64GB pamet.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim, nehodlam se tu hadat a vest tu OT, jen jsem tvrdil, ze zhruba pred pul rokem, co jsem jeste mel iPod Touch 1g, tak jsem zprovoznil UPLNE VSECHNY HRY a APLIKACE, na ktere jsem narazil, na plnou rychlost, bez jakehokoliv trhani. O firmware ani nemluvim, ten mi jel samozrejme fajnove (2.2.1), takze nevim, ale nedovedu si predstavit nejake zrychleni, kdyz jsem nevidel zadne zpomaleni ;) Asi na to (na 3G) ty hry v te dobe nebyly, nevim jak je to dnes - to by nestranne dokazal posoudit jen nejaky majitel 1g zde (ovsem kamos ma iPhone 1g, ktery by mel mit shodny HW, a rozchodi stale vsechny aplikace).. Takze porad nevidim, kde by to zrychleni melo nastat.. Mozna v budoucnu (jak ale tedy muzes tvrdit, ze je brutalni)?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ok no poprve to nie je OT kedze toto je iPhone FAQ a toto sa ludom moze hodit :D. No a slovo "brutalne" som pouzil pre toto. Neviem, ci si si to nevysimol, ale na vsetkych iPhone OS zariadeniach prvych generacii (iphone 2G, 3G, ipod touch 1G) sa niekedy prejavuje trosku mensia odozva v systeme (vid. napr. prechod do spotlightu na home screene alebo napr. otvaranie settings) Tieto neduhy su na 3GSku uplne odstranene :D . Na iPhone 3GS a iPod Touch 3G sa aj o mnoho rychlejsie spustaju aplikacie ( a o mnoho myslim fakt ovela rychlejsie. Povedal by som ze vacsina je spustena takmer okamzite :D). A neviem ci som na to moc citlivy, ale aj mnoho inych ludi postrehlo, ze vela 3D hier ma na iPhone 3G trosku podpriemerny framerate (vacsina sa da hrat ale je videt mierne trhanie. Taky Gangstar je pre mna na 3G nehratelny) na 3GS je vsetko paradne plynule (skus si pozret videa na youtube a urcite uvidis rozdiel :D). Proste rozdiel v rychlosti je naozaj velky a nie len podla mna ale aj podla vacsiny recenzentov. A neber toto ako hadku teda aspon ja to tak neberem :D

Edit: mam doma iPod Touch 1G aj iPhone 3G, ale tie su rychlostne presne take iste. Robil som ale aj s 3GS a ver mi ze to je nebe a dudy :D Ked sa ti 3G zda rychle tak 3GS sa ti bude zdat bleskove :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

STRUCNY NAVOD GEOHOTA:

1) pripojis IP k PC

2)zavri vsechno co se tyce apple krome :

AppleMobileDeviceService.exe

AppleMobileDeviceHelper.exe

iPodService.exe

mDNRSResponder.exe

3)otevres BLACKRA1N a das MAKE IT RA1N

4)hned restartuj svuj IP (power button + HOme button)

5)stale drz ty dve tlacitka...az se ti objevi logo apple

6)az se ti objevi ten logo,dej pryc prst od POWER button,ALE HOME button stale drz

7)do te doby az se ti objevi GEOHOTuva fotka..

icon_cool.gifHOTOVO

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže Ipod Touch 3.G má vnitřnosti z Iphonu 3 GS, jestli to dobře chápu?

A ještě k těm rozdílům mezi Ipodama Touchama:)... Nemá náhodou druhá generace a navrch zabudované i repráčky? Protože jsem někde četl, že to tak je. Díky za info:)

JJ Touch 2G aj 3G maju repraky. Pri prechode z 1G na 2G bola prva a jedina zmena vzhladu iPodu Touch. Zadok sa zaoblil a na boku sa objavili tlacitka na hlasitost :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dakujem vam vsetkym zajtra vam dam thx lebo teraz som na nete na psp, a este jedna otazka oplati sa mi teraz kupovat 2g ked ho chcem hlavne na hry ? A vazne je na 2g gangstar taky nehratelny ? Vopred dik za vsetky rady.

Na tvojom mieste by som kupil 32GB 3G. 2G sa aj tak predava uz len 8 GB. A ten gangstar nie je priamo nehratelny. To som hovoril na seba. Pre mna je nehratelny lebo ma dost maly framerate ale hrat sa da. Samozrejme na 3G by to bolo ovela lepsie.

Inac jakoze nestras sa 2G ti bude stacit uplne na vsetko len to nebude tak ultra rychle ako 3G :D

au!: netusim ci to pomoze ale skus si updatnut cydiu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

chtel bych se zeptat mam ip 3g chci si udelat jb a bojim se i kdyz je to velice jednoduche tak muze se tam neco pokazit? nekdo rika ze ne nekdo ze jo tk neim a potom jak se to udela aby se zpustili ipa hry???

nic se nedá pokazit, vše se dá při nejhorším opravit (nemyslím servis, ale normálně spravit Ty sám ;) )

po JB si nainstaluješ ze Cydie "aplikaci" AppSync, pak Ti půjdou IPA.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nic se nedá pokazit, vše se dá při nejhorším opravit (nemyslím servis, ale normálně spravit Ty sám ;) )

po JB si nainstaluješ ze Cydie "aplikaci" AppSync, pak Ti půjdou IPA.

ten pod tebou pise ze to delal 6x jak to?

jeste se chci zeptat takze vsechno udelam podle na vodu na ip 3g s fw 3,1,2 a pojedete to??? a kdyby mi to treba zitra nejelo jak se to da opravit???

ten pod tebou pise ze to delal 6x jak to?

diky ze si me utesil ze si to muzu opravitsam to by me otec zabiil kdyby mi to nefachalo ten ip

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

když se to nepovede neni třeba nic opravovat proste akorat nebudeš mit jailbreak, pokud ti iphone funguje tak ti bude fungovat pořad.. jak si tady mužeš v předchozích příspěvkách přečíst tak na 3g to dělá problémy.. ale jeden z navodu ti urcite bude fungovat takze pokud to vyzkoušíš nic nezkazíš.. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu